Obavijesti

Promo sadržaj

Meteor Grupa Labud povećava proizvodnju dezinficijensa

Meteor Grupa Labud povećava proizvodnju dezinficijensa
5

Meteor grupa - Labud uvela je i treću smjenu kako bi dodatno povećala proizvodnju dezinficijensa za kojima potražnja ne prestaje rasti

Meteor grupa - Labud uvela je i treću smjenu kako bi dodatno povećala proizvodnju dezinficijensa za kojima potražnja ne prestaje rasti. Osim u pogonima Labuda u Zagrebu dezinfekcijska sredstva od kraja prošlog tjedna proizvode se i u pogonima Meteora u Đakovu uz najviše mjere sigurnosti i zaštite zaposlenika. Dezinfekcijski proizvodi za profesionalnu upotrebu ravno s proizvodnih traka odlaze u brojne ustanove, kompanije i trgovačke lance kako bi svi oni koji rade i posluju te brinu o potrebama građana u uvjetima pandemije mogli provoditi pojačane mjere zaštite.

Meteor grupa – Labud uz kontinuirano povećanje proizvodnje dezinfekcijskih sredstava koja su postala strateški proizvod, osigurava i dostatne količine ostalih proizvoda za čišćenje i higijenu u kućanstvu za kojima je također velika potražnja. Istodobno, nastavlja pomagati i zajednici pa su Hrvatskom Crvenom križu donirana dezinfekcija sredstva za dezinfekciju ruku volontera koji pomažu starijim i bolesnim sugrađanima, a proizvodi za dezinfekciju redovito se doniraju i bolnicama pa je tako prošli tjedan 750 litara osigurano KB Merkur u Zagrebu, a ovaj tjedan 750 litara za sisačku bolnicu dr. Ivo Pedišić. U suradnji s Hrvatskim Crvenim križem osigurano je i 240 paketa sa sredstvima za čišćenje i dezinfekciju za građane grada Zagreba čiji su domovi uništeni u potresu te su privremeno smješteni u studentskom domu Cvjetno naselje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.