Obavijesti

News

Komentari 2

'Mi studentima dajemo znanja koja će moći odmah primijeniti’

'Mi studentima dajemo znanja koja će moći odmah primijeniti’

Predstavnici visokih poslovnih škola govorit će o privatnom obrazovanju. Riječ dajemo i mladim poduzetnicima koji su prve korake započeli već u srednjoj školi i na fakultetu

VIDEO

Velike tehnološke i društvene promjene koje proživljavamo posljednjih 30 godina drastično mijenjaju i naše potrebe za obrazovanjem.

A što je potrebno učiti za zanimanja budućnosti razgovarat ćemo sutra na konferenciji “Bolje obrazovanje, bolje Hrvatska” s predstavnicima nekoliko najuspješnijih visokih poslovnih škola u Hrvatskoj: Zrinski grupa, škola stranih jezika Boutique Lingua, Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski i turistički menadžment te Visoka poslovna škola PAR. Uz njih će se predstaviti i uspješni mladi poduzetnik Vladimir Benić, pokretač projekta “Posao na dlanu”.

Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje “Nikola Šubić Zrinski” već više od desetljeća posvećena je obrazovanju studenata za praktičnu primjenu stručnih znanja, vještina i poslovnih tehnika. Pokrenula je i prvi online studij, o čemu će govoriti prodekan za razvoj i međunarodnu suradnju Dimitrije Milojević.

U školi Butique Lingua prepoznali su današnju sveopću potrebu za komunikacijom, ali i potrebu za kvalitetnim obrazovanjem. Upravo je ideja o realnom i kvalitetnom rezultatu temeljni pokretač u školi stranih jezika Boutique Lingua. Njihov program polaznicima omogućuje da se pripreme za bilo koju životnu situaciju.

Edward Bernays nudi studijske programe iz komunikacija i turizma koji nose snažan pečat dualnog obrazovanja. To studentima omogućuje da započnu karijere u gospodarskom i turističkom sektoru već tijekom studija, o čemu ćemo razgovarati s prodekanom Zdeslavom Milasom.

Visoka poslovna škola PAR jedina je poslovna škola na području sjevernog Jadrana. PAR temelji svoj kurikulum na inovacijama kojima spaja gospodarstvo i visoko obrazovanje te na bogatom međunarodnom iskustvu, o čemu će govoriti dekanica Gordana Nikolić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa