Obavijesti

Promo sadržaj

Michael pronalazi novog saveznika! "Zakon braće"

Michael pronalazi novog saveznika! "Zakon braće"
3

Četvrta epizoda serije “Zakon braće” bit će prikazana danas, 27. travnja u 22:00 h na kanalu FOX

Najpoznatija braća sa televizijskih ekrana – Michael Scofield (Wentworth Miller) i Lincoln Burrows (Dominic Purcell), nalaze se u Jemenu, a životi su im u velikoj opasnosti. Ovoga puta Lincoln spašava i pokušava izvući Michaela iz zatvora Ogygie, ne znajući što je Michael zapravo učinio i zbog čega je završio u zatvoru. U prošloj epizodi, vidjeli smo kako je Michael pomno isplanirao bijeg iz Ogygie, te se udružio sa ostalim zatvorenicima. Istovremeno, Sara (Sarah Wayne Callies) otkriva kako ju prati CIA-in agent Paul Kellerman, koji pod svaku cijenu želi doći do Michaela i ubiti ga. U četvrtoj epizodi serije “Zakon braće” koja će biti prikazana 27. travnja u 22:00 h na kanalu FOX, očekuju nas novi i uzbudljivi zapleti. 

Sara je pobjegla u New York kako bi svoju obitelj zaštitila od opasnih CIA-inih agenta i želi otkriti zašto je Michael u zatvoru u Jemenu te zbog čega nju i njihovog sina nije niti pokušao kontaktirati punih 8 godina otkada je nestao. Pristaje naći se sa Paulom u zamjenu za više informacija o Michaelu. 

U Jemenu dolazi do novih preokreta - teroristička organizacija ISIS okupirala je Jemen a istovremeno Lincoln pokušava isplanirati bijeg i izvući Michaela što prije iz zatvora. Michael za to vrijeme po drugi put pokušava naći izlaz iz zatvora, te nalazi novog saveznika – Ramala. Hoće li ovoga puta Michael imati više sreće, te može li zaista Ramala smatrati svojim saveznikom, saznat ćemo u novoj epizodi serije “Zakon braće”. 

Premijernu projekciju prve epizode legendarne serije “Zakon braće” koja je prikazana samo 24 sata nakon američke premijere - 5. travnja u Kinu Europa, organizirao je FOX Networks Group za svoje poslovne partnere, te brojne goste iz medijskog i marketinškog svijeta. Premijernu projekciju nisu propustili niti glumci Alan Katić, Anja Matković, Marija Škaričić, street-artist Slaven Kosanović Lunar i Ida Prester i mnogi drugi. Seriju je kreirao američki scenarist i režiser Paul Scheuring, te se prikazivala na kanalu FOX od 2005. - 2009. godine. Legendarni likovi poput Sucrea, T-Baga i ostalih zaslužni su za ogroman uspjeh serije koja je proglašena i jednom od najpopularnijih akcijskih serija.

U glavnim ulogama: Wentworth Miller kao Michael Scofield, Dominic Purcell kao Lincoln Burrows, Sarah Wayne Callies kao Sara Tancredi, Amaury Nolasco kao Sucre, Robert Knepper kao T-Bag, Rockmond Dunbar kao C-Note, Mark Feuerstein kao Jacob Anton Ness, Augustus Prew kao Whip, Rick Yune kao Ja, Inbar Lavi kao Sheba i Paul Adelstein kao Paul Kellerman.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.