Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
53 komentara

Migranti uzeli pravdu u svoje ruke: Pedofila predali policiji

Grčka: Migranta koji je navodno silovao curicu staru sedam godina grupa izbjeglica je vukla po kampu Idomeni. Jedan ga je htio udariti remenom po glavi

Foto: Reuters

Reuters je objavio fotografije migranta u kampu Idomeni na grčko-makedonskoj granici kojeg je grupa izbjeglica predala policiji. Tvrde da je seksualno zlostavljao djevojčicu. 

Izbjeglice koje žive u kampu su uzeli pravdu u svoje ruke i nasrnuli na muškarca za kojeg sumnjaju da je silovao curicu (7), piše Daily Mail.

Foto: Večernji.hr/Reuters

Fotografije prikazuju kako migranti muškarca vuku u policijsku stanicu. Jedan je muškarac navodnog pedofila pokušao udariti remenom po glavi.

Oko 46.000 migranata nalazi se u Grčkoj nakon što je zatvorena tzv. balkanska ruta. U kampu Idomeni nalazi se oko 14.000 ljudi. Nadaju se da će stići u Njemačku i Skandinaviju. Istovremeno, lideri EU-a pokušavaju se dogovoriti s Turskom da ona preuzme sve migrante. Za to bi trebala dobiti novac, a u budućnosti bi zemlje EU-a trebale, prema kvotama, preuzeti izbjeglice iz Sirije. Zasad o tome nema dogovora.  

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message