Obavijesti

Promo sadržaj

Mikrokredit dostupan odmah - premostite period do plaće

Mikrokredit dostupan odmah - premostite period do plaće
1

Mikrokredit je proizvod koji na suvremen, jednostavan i brz način pruža mogućnost rješavanja različitih financijskih potreba

Pojam mikrokredita ili online kredita podrazumijeva izdavanje pozajmice u manjem iznosu na kratki rok.

Građani EU već godinama koriste usluge mikrokreditiranja, te je mikrokredit sve češće uobičajen način da se premosti period između dvije plaće.

Svima se dogode nepredviđeni troškovi, ukaže se prilika za kupovinu na popustu (prilika koja se ne propušta...), treba platiti prvu ratu za putovanje ili bilo kakav drugi financijski izazov, te je u takvim slučajevima spas u online pozajmici koja rješava plaćanje do primitka vašeg očekivanog primanja.

Cash-Expert S.L. www.cash-expert.com je španjolska nebankarska financijska korporacija specijalizirana za potrošačke online zajmove.
Za hrvatsko tržište Cash-Expert odobrava kunske pozajmice hrvatskim zaposlenim građanima. Stranica www.cash-expert.com je izrađena na hrvatskom jeziku, vrlo je pregledna i jasna, te korisnici bez ikakvog dodatnog napora koriste pogodnosti ovakvog poslovanja.

Sve što je potrebno je popuniti jednostavan online obrazac, dostaviti traženu dokumentaciju i nakon odobrenja isplata slijedi istoga dana. Na stranici www.cash-expert.com jasno i jednostavno su navedeni svi troškovi pozajmice, te nema nikakvih dodatnih troškova koji bi vas mogli iznenaditi.

Zajmovi se odobravaju u iznosima od 500,00 HRK do 20.000,00 HRK, s rokom otplate od 15 do 180 dana u ratama, isplatom na tekući račun.

Povrat zajma je jednostavan, uplate se vrše mobilnim ili internet bankarstvom ili općom uplatnicom.
Budući da je u današnje vrijeme jako teško uštedjeti novac, često se može dogoditi da očekivano primanje još nije na vašem tekućem računu u trenutku kad vam sredstva trebaju, te u tom slučaju brza pozajmica rješava problem.

Brojni građani su u mikrokreditima prepoznali idealno rješenje za prebroditi moguće financijske izazove. Korisnici mikrokredita se vraćaju ovom načinu financiranja i s punim povjerenjem se obraćaju Cash-Expert-u.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 92 eura, među kojima su kupon za Wolt od 20 €, Lidl kupon od 15 €, Horizont Shop kupon od 15 € te mnogi drugi

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24
Shopaj24

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24

Shopaj24, prvi hibrid medija i oglasnika, lansirao je novu verziju svoje platforme. Ovaj korak označava evoluciju prema modernijem, intuitivnijem i naprednijem iskustvu za sve korisnike
Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!