News

Komentari 391

Mila Horvat: Gradu ću odmah platiti trošak za službeni auto

Mila Horvat: Gradu ću odmah platiti trošak za službeni auto

Prema jednoj od točaka optužnog prijedloga, Milana Bandića se tereti da je gradskim vozilom osigurao Mili Horvat prijevoz na operaciju tumora u Beč

Mila Horvat, HTV-ova voditeljica kojoj je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić osigurao prijevoz na operaciju u Beč, rekla je da će sav novac vratiti ako je istina da se radi o gradskim sredstvima, javlja Večernji list.

- S obzirom na to da se, kako doznajem, prema posljednjim navodima spominje službeno vozilo, ja sam spremna sporan iznos uplatiti promptno na račun Grada Zagreba. Danas kada mi je zdravstveno stanje pod kontrolom i kad sam radno sposobna mogu to učiniti i još jednom zahvaliti se svim ljudima koji su mi na bilo koji način bili podrška i pomoć u najgorem životnom periodu - rekla je Mila.

Horvat je rekla da Bandića poznaje iz medijskog i javnog života te da joj je u najtežim trenucima bolesti, među brojnim ljudima, iskazao podršku i ponudio pomoć. 

- Ponudio mi je mogućnost prijevoza do bolnice u inozemstvu u kojoj sam bila operirana. Kako nisam bila upućena u detalje organizacije, niti sam bila u stanju tada i razmišljati, bilo mi je jedino važno da se što prije podvrgnem zahvatu i prihvatila sam za mene tu velikodušnu pomoć. Nisam bila upućena je li riječ o službenom vozilu ili privatnom. Tada je svaka podrška, ponuđena pomoć za mene bila blagoslov. Spasili su me liječnici, gradonačelnik, kolege, svi dragi ljudi koji su tad bili uz mene i nastojali mi olakšati moju situaciju - rekla je.

Najčitaniji članci