Obavijesti

News

Komentari 97

Milan Bandić nudi posao bratu ministra Marića u Holdingu

Milan Bandić nudi posao bratu ministra Marića u Holdingu

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić ponudio je posao Svetimiru Mariću. rekao je da čovjek koji svoj posao radi pošteno i korektno može doći u ZET ili Holding

VIDEO

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u petak je posao u Zagrebačkom holdingu ponudio bratu ministra Gorana Marića Svetimiru Mariću, koji je u četvrtak dao ostavku na mjesto člana Uprave društva Tehnički servisi željezničkih vozila.

- Jučer sam nazvao predsjednicu Uprave Holdinga i rekao joj da čovjek koji radi 34 godine svoj posao pošteno i korektno može doći u Holding ili u Integrirani promet ili u ZET da nam pomogne da radimo zajedno - rekao je Bandić novinarima na novoj parceli za gradnju crkve na Trnjanskoj Savici.

Najavio je da će danas predsjednica Uprave Zagrebačkog holdinga Ana Stojić Deban razgovarati sa Svetimirom Marićem ako želi raditi i pomoći Holdingu da bolje rade.      

- Jednom u Hrvatskoj netko mora podvući crtu i reći dosta. Mislim da je ovoj Hrvatskoj dosta ludila i trebamo afirmirati struku i ljude koji znaju svoj posao - istaknuo je Bandić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zagrebački gradonačelnik je i jučer nekim medijima izjavio da je Svetimir Marić veliki prometni stručnjak te da je dugi niz godina radio u Zagrebačkom holdingu, te će za njega u Holdingu uvijek biti mjesta.

Svetimir Marić, brat ministra Gorana Marića, dao je u četvrtak ostavku na mjesto člana Uprave društva Tehnički servisi željezničkih vozila.

- Zbog uvida u sve refleksije u javnosti, kojima je stvorena atmosfera medijskog linča zbog navodnog sukoba funkcije moga brata Gorana, ministra u Vladi RH,, i mog imenovanja - povlačim svoj pristanak na obnašanje dužnosti člana Uprave Tehnički servisi željezničkih vozila d.o.o. - stoji u priopćenju Svetimira Marića glede okolnosti koje su nastale odlukom Skupštine društva Tehnički servisi željezničkih vozila d.o.o. o njegovu imenovanju članom Uprave tog društva.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a