Obavijesti

News

Komentari 156

Milan Zokiju i Tomi: Pobijedite sujetu, sjedite sa mnom za stol

Milan Zokiju i Tomi: Pobijedite sujetu, sjedite sa mnom za stol
16

Milan Bandić je na osnivanju zagrebačke organizacije stranke najavio i da će ovaj mjesec obići sva 123 grada, osnivati organizacije i definirati nositelje lista

VIDEO

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je u nedjelju poručio da nakon parlamentarnih izbora, nitko neće moći formirati vlast bez njegove stranke Bandić Milan 365-stranka rada i solidarnosti. Na osnivanju zagrebačke organizacije stranke najavio je i da će ovaj mjesec obići sva 123 grada, osnivati organizacije i definirati nositelje lista za parlamentarne izbore za koje je uvjeren da će biti tek sljedeće godine.

- Oni će se držati za žezlo vlasti koliko god mogu, pa makar im se i ruke opekle - rekao je Bandić.

Bandić je napunio svojim članovima dvoranu Vatroslav Lisinski u Zagrebu. U samo tri mjeseca, skupio je preko pet tisuća članova , ima svoju organizaciju u svakom od 208 mjesnih zagrebačkih odbora, svakom vijeću gradske četvrti. Bandić je prekidan frenetičnim pljeskom i uzvicima Milane, Milane. On je najavio da će u centar djelovanja stranke staviti čovjeka, dati priliku mladima i sposobnima i imati konkretne projekte. Rekao je da će definirati i tko će biti ministri.

- Vjerujte mi znam nešto. Niti jedna vlast neće bez nas moći formirati vlast. Nama vlast nije cilj. Nama je cilj boljitak čovjeka, bolja Hrvatska. Pozivam Milanovića i Karamarka da pobjede sujete, da sjednemo za stol i dogovorimo se oko 10 točaka za izlazak iz krize. Ja ću onda odmah ugasiti stranku jer nije bitna stranka nego Hrvatska - rekao je Bandić.

I jednima i drugima je poručio da kad nemaju što ponuditi biračima, onda nude podjele na ustaše i partizane. Druga taktika je da viču "držite lopova", poručio je Bandić.

- Mali čovjek nije ni za ustaše ni partizane, on je za bolje sutra - poručio je Bandić članovima.

Inače, gradski ogranak stranke će voditi hrvatska reprezentativka u karateu Ana-Marija Bujas Čelan . Potpredsjednica je proslavljena bacačica diska Sandra Perković . Potpredsjednik je Bojan Bertek , slijepi profesor povijesti glazbe i muzikolog koji predaje u čak tri škole kako bi uspio skrpati kraj s krajem. On je dobio najduži pljesak osim Bandića. Potpredsjednici su još i bivši načelnik zagrebačke policije Marijan Tomurad i pročelnik za financije Slavko Kojić.

Od političara izvan stranke na konvenciji se nisu pojavili političari iz drugih stranaka. Došao je samo predsjednik gradskog HSS-a Nenad Matić i čelnik Novog vala  Ljubo Jurčić . Bio je prisutan i Ljubo Ćesić Rojs, ali je rekao da je on samo gost.

Bandić je u više navrata pozivao na zajedništvo, solidarnost i "rad do istrebljenja" za bolju Hrvatsku. Skoro je i zaplakao spominjući Srebrenicu u kojoj je jučer bio.

- Jedna od majki mi je rekla da sam ja prije svega čovjek. Meni je bog i moja majka s mlijekom dala tu širinu, da znamo da nije važno tko je kojeg spola, vjere i kako se krsti. Važno je da je čovjek, da je sposoban. Naša djela govore više od riječi  - rekao je Bandić.

Najavio je kampanju u Zagrebu od vrata do vrata za bolju Hrvatsku.

Imamo samo jedan klub i samo jednu stranku. Naš klub je Zagreb, a stranka Hrvatska. To su jedine dvije svetinje. Nemojte to zaboraviti - zaključio je Bandić koji je više puta istakao da on živi socijaldemokraciju bez obzira što više nije u stranci koja nosi to ime. Zamolio je i pljesak za Ivicu Račana pričajući da je u njegovoj vladi sjedio prijatelj Ljubo Jurčić, ali i Ana Stavljenić Rukavina koja je prva dala ostavku na mjesto ministrice zdravlja zbog moralne odgovornosti. Stavljenić Rukavina je sada u Bandićevoj stranci.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

24sata 02:01
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 156
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa