Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
349 komentara

Milanović građanima čestitao Uskrs: Provedite ga radosno

Blagdan je građankama i građanima čestitao i predsjednik Ivo Josipović koji je istaknuo kako želi da "Uskrs ohrabri kršćane i ojača nadu u bolju budućnost"

Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
349 komentara

Premijer Zoran Milanović svim građankama i građanima koji slave Uskrs je uputio čestitku. 

Blagdan Uskrsa vrijeme je samoispitivanja kršćana izloženih izazovima suvremenoga svijeta o svojoj ulozi u njemu, o osobnoj odgovornosti i vlastitome ponašanju. Vrijeme je to za podsjećanje o najvažnijim vjerskim, ali svejednako i svjetovnim načelima dobrote o istinitosti poruka o ljubavi prema bližnjem i iskrenosti poruka o snošljivosti, stoji u premijerovoj čestitki. 

Istaknuo je i da ćemo ''držeći se punog značenja i smisla tih načela i poruka, lakše i brže prevladati sva nerazumijevanja i teškoće koje nam donosi svakodnevica te zajedništvom i uzajamnošću izgraditi bolju budućnost za sve građane Republike Hrvatske''. 

- Želim vam da blagdanske dane provedete radosno i mirno, u krugu obitelji i prijatelja. Svim kršćanskim vjernicama i vjernicima, u ime Vlade Republike Hrvatske i moje osobno, želim sretan i blagoslovljen Uskrs! - poručio je premijer. 

Josipović: Želim da Uskrs ojača nadu u bolju budućnost

Čestitku građanima koji slave Uskrs uputio je i predsjednik Republike Ivo Josipović.

- Uskrs je blagdan koji simbolizira nadu, snagu, obnovu i novi početak. Želja mi je da u ovim vremenima duge i ozbiljne društvene krize, nadahnuće Uskrsa ohrabri kršćane i ojača nadu u bolju budućnost - istaknuo je predsjednik i dodao kako mu je želja da ''ozračje Uskrsa dodatno potakne sve ljude dobre volje u Hrvatskoj na ustrajno promicanje univerzalnih vrijednosti u svakodnevnom obiteljskom i društvenom životu''. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message