News

Komentari 22

Milanović i Glas poduzetnika o njihovim ciljevima i planovima

Milanović i Glas poduzetnika o njihovim ciljevima i planovima

Na sastanku s predsjednikom, iz udruge Glas poduzetnika kazali su da su udrugu osnovali kao odgovor na mjere Vlade tijekom krize izazvane korona pandemijom

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je u utorak predstavnike udruge Glas poduzetnika, koji su ga upoznali s aktivnostima i ciljevima rada, izvijestili su iz Ureda predsjednika.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na sastanku s predsjednikom, iz udruge Glas poduzetnika kazali su da su udrugu osnovali kao odgovor na mjere Vlade tijekom krize izazvane korona pandemijom, a sada nastavljaju djelovati kao glas mikro, malih i srednjih poduzetnika, obrtnika i njihovih zaposlenika, navode iz Ureda predsjednika.

Dodaju i da su iz udruge kao postulate svog djelovanja istaknuli više rada i pravde, manje poreze i potpunu transparentnost, uz poruku da žele biti pokretač pozitivnih promjena kojima je cilj stvaranje boljeg i bogatijeg društva u Hrvatskoj.

U izaslanstvu udruge Glas poduzetnika bili su njezin predsjednik Hrvoje Bujas, izvršni direktor Dražen Oreščanin, koordinatorica udruge Maruša Stamać i ekonomski stručnjak Vuk Vuković, iznose iz Ureda predsjednika.

Najčitaniji članci