Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

Milanović: Ma nek' mi rade što god hoće na Facebooku

Zoran Milanović, predsjednik SDP-a, zataražio je od premijera Sanadera da se očituje o privođenju SDP-ovca Nikše Klečaka (22) u Dubrovniku...

Facebook
Foto: Facebook
4 komentara

Tri dana nakon što je na Facebooku osvanula fotomontaža premijera Ive Sanadera u uniformi s nacističkim obilježjima, uslijedila je nova šala. Skupina pod nazivom “Zoran Milanović - najjači haker” objavila je fotomontažu šefa SDP-a kako se divi slici djevojke uz komentar “Mlada ali dobra”. Milanovića zovu Lepi Cane i kažu da izostaje sa saborskih sjednica jer se “zakačio” na Facebook. Rekao je da mu mogu raditi što hoće na Facebooku.
- Pozivam sve koji Ustavom imaju pravo raditi takve fotomontaže i na moj račun i na račun premijera da to više ne rade jer je to neukusno, nepotrebno i pogrešno. Ali ipak nije zabranjeno - rekao je Zoran Milanović. Inače, u različite za i protiv političke grupe na Facebooku upisalo se više od 50.000 ljudi. Facebook je na noge podigao i policiju. Vladimir Faber osvrnuo se na privođenje dubrovčanina Nikše Klečaka (22) zbog pokretanja grupe protiv premijera Ive Sanadera. Faber je rekao da su njegovi kolege postupili u skladu sa zakonom, no da bi on možda postupio i malo drukčije. Ivo Sanader kazao je kako nema satire ni igranja s kukastim križem, nacističkim ili ustaškim obilježjima.
- Fašizam na Facebooku - to nije upereno protiv mene, nego protiv demokracije u RH - kaže premijer Sanader.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message