Obavijesti

News

Komentari 124

Milanović: Nismo dozvolili da raščereče Imunološki zavod

Milanović: Nismo dozvolili da raščereče Imunološki zavod
7

Ministar Ivan Vrdoljak rekao je kako je Vlada još lani osigurala tri plaće za radnike, a Milanović se nadovezao i kazao da je taj slučaj primjer nerada bivše vlade

VIDEO

Premijer Zoran Milanović na početku sjednice Vlade poželio je svim kolegama sretnu Novu godinu i puno energije u borbi s onim što je ostalo.

- Posijano je sjeme za osvajanje novog mandata - rekao je parafrazirajući Milana Kujundžića. 

- U Novu godinu ulazimo s nekoliko mjera koje su socijalne i razvojne. Na primjer, nova stopa obračunavanja poreza na dohodak što će mnogim građanima omogućiti poboljšanja financijskog statusa. Jedna od njih je i program sanacije dugova ispod 10.000 kuna gdje izlazimo s vjerovnicima. To su velike kompanije, banke, telekomunikacijske kompanije koje imaju veliki profit - dodao je Milanović. 

Rekao je i kako će nastaviti borbu protiv korupcije. 

- Imamo još političara koji prijete DORH-u. Još je sumnjivih koji stoje rame uz rame nekim predsjednicima stranaka - rekao je. 

Ministar Vedran Mornar rekao je kako je njegovo ministarstvo osiguralo 250 milijuna kuna za prijevoz učenika.

O Imunološkom zavodu govorio je ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak. Opisao je što je Vlada radila posljednje tri godine. 

- Do kraja prošle godine isplaćene su sve tri zaostale plaće zaposlenicima Imunološkog te da je osnovni cilj ispunjen - rekao je. Nadovezao se Milanović. 

- Sad ću napraviti gaf. Gaf, jer definicija gafa u američkom političkom novinarstvu je kada političar govori istinu - pojasnio je Milanović te nastavio kako je Imunološki primjer tvrtke koja se našla u nevoljama zbog nerada bivše vlade.

- Naša Vlada sanirala je tu štetu. Nismo dozvolili da se to raščereči - rekao je.

Sjednica Vlade bila je gotova za svega 15-ak minuta. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 124
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa