News

Komentari 5

Milanović posjetio Inkluzivnu kuću: 'Nisam ni slutio što me tu čeka. Ovo je plemenito i lijepo'

Milanović posjetio Inkluzivnu kuću: 'Nisam ni slutio što me tu čeka. Ovo je plemenito i lijepo'

Milanović će sudjelovati i na svečanoj sjednici valpovačkog Gradskog vijeća u povodu obilježavanja Dana Grada Valpova. Predviđeno je prigodno obraćanje predsjednika Republike

Predsjednik Republike Zoran Milanović posjetio je Inkluzivnu kuću Zvono, a zatim i Rehabilitacijski i radno-okupacijski kamp Citadela. Udruga Zvono pruža pomoć roditeljima djece i mladih s teškoćama u uključivanju u sustav socijalne skrbi i odgojno-obrazovni proces. 

Milanović je rekao kako se ovakve usluge i okupljanja puno lakše rješavaju u Zagrebu i Rijeci te poručio da ovakvu vrstu aktivizma nije vidio u tom dijelu Hrvatske. 

- Ljudi su se okupili prije 18 godina i sad zapošljavaju preko europskih projekata preko 40 ljudi, manje ili više kvalificiranih, i pružaju pomoć ljudima s poteškoćama, invaliditetom, u razvoju. Plemenito, lijepo i vrlo inteligentno osmišljeno - rekao je i dodao kako nije ni slutio što ga ovdje čeka, prenosi HRT

Milanović će sudjelovati i na svečanoj sjednici valpovačkog Gradskog vijeća u povodu obilježavanja Dana Grada Valpova. Predviđeno je prigodno obraćanje predsjednika Republike. 

Najčitaniji članci