Obavijesti

News

Komentari 200

Milanović: S gubernatorima iz Milana i Beča nisam se nalazio

Milanović je komentirao odlazak mandatara Tihomira Oreškovića na sastanak s investitorima i bankarima u Kitzbühel. Rekao je kako on o ničemu ne odlučuje

VIDEO

Zoran Milanović komentirao je odlazak mandatara Tihomira Oreškovića na sastanak s investitorima i bankarima u Kitzbühel.

- Zna tko su agenti krupnog kapitala i tko radi za njih. Mi smo se, to je socijaldemokracija, čvrsto i, ako želite, bezobrazno suprotstavili nekim derikožama. U Zagrebu sam razgovarao i s nekim bankarima, ali prvenstveno s hrvatskim članovima uprave. Nisam ksenofob, ali sa strancima i gubernatorima koji dolaze iz Beča i Milana nisam razgovarao - rekao je Milanović. Kazao je i da bi iz poštovanja s Oreškovićem ušao u debatu, ali da on na žalost ne odlučuje o ničemu, javlja Večernji list.

Komentirao je i to što je mandatar Orešković prve mjere najavio bankarima, a ne građanima.

- Gospodin Orešković, koji je bio dobar financijski časnik Teve na jednoj razini, nije to najviša razina, ne odlučuje. Mala smo zemlja i važno je da prva osoba vlade ima tu vrstu autoriteta i da se vani to prepoznaje. Da možete Angeli Merkel reći: dobro, veći ste, jači ste, značajniji ste, ali ovo može, a ovo ne može. Znao sam u čije ime govorim, da govorim u ime stranke, koalicije i vlade kojoj sam bio na čelu i imao autoritet. Zato mi je na neki način ovo sve skupa neobično - rekao je Milanović u Čakovcu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Milanović je na Izvještajno-tematskoj konvenciji Gradske organizacije SDP Čakovec komentirao unutarstranačke izbore, podsjetivši da osam godina ne uspijeva "dobiti za političku debatu praktički nikoga, svi bježe".

- Ali isto tako moram voditi računa - ovo je SDP, dakle to je nešto što je dio moje intime, bez obzira što djelujemo javno i nisam u situaciji blatiti svoje suparnike tako da to neću raditi ni sada. To nije HDZ dakle, HDZ je nepogoda, njoj se treba suprotstaviti čvrsto - kazao je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 200
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Grmljavinska nevremena, olujni vjetar i drastično zahlađenje! Stiže velika promjena vremena
VELIKA VREMENSKA PROGNOZA

Grmljavinska nevremena, olujni vjetar i drastično zahlađenje! Stiže velika promjena vremena

Povremeno će padati kiša, osobito od sredine dana kada će mjestimice biti i pljuskova, a ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi. Navečer će u gorju kiša prelaziti u susnježicu i snijeg, piše DHMZ...