News

Komentari 522

Milanović: "Vladimir Šeks je licemjer, on je mračan čovjek"

Milanović: "Vladimir Šeks je licemjer, on je mračan čovjek"

Za promjene Ustava, o kojima je govorio Vladimir Šeks ustvrdivši da bi predsjednika trebalo birati u Saboru, Milanović je rekao da ih neće komentirati, ali nije izdržao...

Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanović sudjeluje na središnjoj svečanosti obilježavanja 29. obljetnice osnutka Hrvatskog ratnog zrakoplovstva u vojarni "Pukovnik Marko Živković" na Plesu.

Kako je rekao, iza nas je teška, a ispred nas neizvjesna godina. "Vas čeka uskoro jedna od važnijih odluka u povijesti Hrvatske vojske, koju će donijeti hrvatska politika, hrvatski državni vrh, hrvatska vlada - odluka o nabavi višenamjenskih borbenih zrakoplova. Ona neće odjeknuti u svijetu, ali će značiti da se osjećamo bolje i sigurnije. Svoj posao ćete raditi na jedan moderniji i ozbiljniji način", rekao je Milanović.

"To je i oprema Hrvatske boljim radarima. Moramo znati, ako već letimo, i što nam dolazi zrakom", dodao je Milanović. "Pred nama je neizvjesna godina u kojoj pobjeđujemo", istaknuo je Milanović i dodao da misli na virus koji je među nama i koji ćemo pobijediti cijepljenjem.

Milanović je odgovarao i na pitanja novinara. Kako je rekao, ne zna kad će se cijepiti, no cijepit će se. "Možemo premijer i ja prvi", predložio je Milanović i dodao da on nema uvid u plan cijepljenja.

Za promjene Ustava, o kojima je danas govorio Vladimir Šeks ustvrdivši da bi predsjedniku trebalo smanjiti ovlasti i birati ga u saboru, Milanović je rekao da ih neće komentirati. No onda je ipak udario po Šeksu.

"Vladimir Šeks je licemjer, on je mračan čovjek. On bi nakon bezazlenog incidenta tražio smjenu Predsjednika Republike", rekao je Milanović.

O kupovini novih aviona rekao je da je upoznat sa svime, no nije htio komentirati preporuku Povjerenstva. "Pričekajmo još par dana, odluku na kraju donosi vlada, a ja ću je podržati u svakoj od tih mogućih odluka", dodao je Milanović, prenosi Nova TV.

Najčitaniji članci