Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
79 komentara

Mile Dedaković Jastreb završio u bolnici, pozlilo mu od stresa

Dedaković je trebao govoriti na prosvjedu branitelja u Vukovaru, ali mu je u petak pozlilo te je završio u bolnici. Boluje od dijabetesa tipa 2 i inzulin ne pomaže

Jurica Galović/Pixsell
Foto: Jurica Galović/Pixsell

Mile Dedaković Jastreb (59), legendarni zapovjednik obrane Vukovara nije prisustvovao prosvjedu u Vukovaru, jer je u petak završio u bolnici. Dežurna liječnica dr. Violeta Milić potvrdila je za Večernji list da je Dedaković u petak poslijepodne primljen u Kliniku za dijabetes Vuk Vrhovac Kliničke bolnice Merkur u Zagrebu. Šećer mu je varirao od 23 do 27 milimola u litri krvi. Rade mu pretrage kako bi otkrili uzrok hiperglikemije. Rekla je kako uzrok može biti 'sres, infekcija, nediscipliran način života, početak infarka, uopće počeci komplikacija šećerne bolesti'. Dedaković boluje od dijabetesa tipa 2. Već neko vrijeme je na terapiji inzulinom, ali se šećer ne spušta na normalnu razinu.

Njegova supruga Tereza kaže kako mu je pozlilo zbog stresa te je uvjerena da mu se stanje pogoršalo zbog nezadovoljstva nakon hapšenja Tihomira Purde. Dedaković bi u bolnici mogao ostati desetak dana. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message