Obavijesti

News

Komentari 23

Miletić se testirao na droge, Kajin isto traži od Jakovčića

Miletić se testirao na droge,  Kajin isto traži od Jakovčića
1

Rezultati testiranja bili su negativni. Gradonačelnik Pule rekao je da neće dozvoliti da "degutantna podmetanja usporavaju rad gradske uprave i koče razvoj grada"

VIDEO

Gradonačelnik Pule, Boris Miletić je u četvrtak na konferenciji za novinare medijima predočio rezultate testiranja na droge koji su negativni. Testirao se u zagrebačkom Institutu za medicinska istraživanja i medicinu rada koncem lipnja, uz prisutnost javnog bilježnika.

- Ovim potezom želim okončati špekulacije koje su se posljednjih tjedana pojavile u vrlo ružnom kontekstu kao dio sramotnog iživljavanja pojedinaca koji su pokazali da su spremni baš na sve za malo mjesta u medijima - rekao je Miletić. Dodao je kako neće dozvoliti da ovakva degutantna podmetanja usporavaju rad gradske uprave i na bilo koji način koče razvoj grada Pule. 

- Ovo testiranje napravio sam samo zbog građana Pule koji su i ovoga puta, baš kao i 2009. znali kome vjerovati. Ovime stavljam točku na jednu morbidnu tračersku epizodu i na to neću više potrošiti niti riječi. Sada možemo u miru dalje raditi i usmjeriti svu energiju na izazove koji su pred Pulom. U jeku smo turističke sezone, a Pula je kao što svi znaju, veliko gradilište te je puno posla pred nama - rekao je gradonačelnik. 

Komentirajući objavu rezultata testiranja, IDS-ov Damir Kajin pozvao i stranačkog šefa Ivana Jakovčića da i on obavi test jer će, smatra on "svima biti lakše". Jakovčić je poručio da neće pasti na nečije ucjene.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Eventualno ću to učiniti, ali tek za nekoliko mjeseci jer nakon 22 godine bavljenja politikom neću pasti na ucjene nekih prijatelja. Taj film neće nitko pogledati - odgovorio je Jakovčić.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a