Obavijesti

News

Komentari 147

Milijunaš iz Bijeljine: Najprije ćemo okrenuti nešto na ražnju

Milijunaš iz Bijeljine: Najprije ćemo okrenuti nešto na ražnju
2

Jasko Šabić (57) iz Bijeljine je na grebalici, koju je kupio u jednom talijanskom kafiću, osvojio 5 milijuna eura. To mu nije prvi dobitak. Oduvijek je imao sreće...

VIDEO

Uvijek sam vjerovao u neku ludu sreću, godinama igrao razne igre i dobivao više puta, ali nikada nisam ni sanjao da će mi sreća donijeti milijune. Tim riječima svoju filmsku i gotovo nestvarnu životnu priču započinje Jasko Šabić iz Bijeljine, koji je osvojio pet milijuna eura na nagradnoj igri u Italiji. 

On je u jednom kafiću u Italiji kupio nagradnu grebalicu. Naime, često je znao tamo doći i odmoriti. Jasko, koji inače živi u Švicarskoj, u Italiji je tražio posao. Srećku, koja mu je promijenila život, kupio je iz navike, bez ikakvih očekivanja.

- U talijanskim kafićima svi grebu srećke, dok ispijaju piće. Jednom prilikom kupio sam srećku za 20 eura i nakon što sam zagrebao, vidio sam da sam osvojio 50 eura - prisjeća se svojih prvih dobitaka.

Učinilo mu se da 'ga je krenulo' pa je na izlasku iz kafića u Vareseu kupio još pet srećki, piše Glas Srpske.

Glas Srpske

- Došao sam kući i počeo grebati. Zet me pitao da mu dam jednu. Pružio sam mu je, no on je tražio drugu pa smo se zamijenili. On nije osvojio ništa, ja sam dobio 1000 eura - prepričava Jasko.

Od tada je grebalice kupovao uvijek u istom kafiću, gdje se sastajao s poznanikom i predavao mu pakete, koje je slala supruga. 

- Skoro sam se srušio kad sam vidio brojeve. Nakon što sam se pribrao i oporavio od šoka, prvo sam počastio sve u kafiću - kaže.

Na pitanje kakav je osjećaj biti milijunaš, Jasko odgovara:

- Pa... kako bih se osjećao?! Ne znam...osvajao sam novac na igrama i ranije. Dobijem, potrošim. Uvijek sam bio kao feniks, dizao se iz pepela, dolje-gore, pa vam sad i ne znam opisati osjećaj - kaže novopečeni milijunaš.

Nije skrivao da je sretni dobitnik. Fotografirao se za medije sa srećkom i odmah javio obitelji i prijateljima za novostečeno bogatstvo. Kaže da će razmisliti na što će potrošiti novac.

- Prvo ću s obitelji i prijateljima okrenuti nešto na ražnju. Moramo se proveseliti, a poslije ću vidjeti što s novcem. Ima vremena - kazao je.

Jasko je 15-ak puta osvojio po 1000 eura i najmanje 40 puta po 500 eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 147
VIDEO

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava
Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna
ŠEST SADA, ŠEST KASNIJE

Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna

Plus+ Stiže šest od 12 aviona. Dva dvosjeda i četiri jednosjeda biti će u novim hangarima na Plesu. Zauvijek će poslati u mirovinu stare MiG-ove 21