Obavijesti

News

Komentari 5

Milijunti putnik u Zagreb sletio je dva tjedna ranije nego lani

Milijunti putnik u Zagreb sletio je dva tjedna ranije nego lani
8

Milijunta putnica Zračne luke "Franjo Tuđman" ove je godine Višnja Mrazovac, koja je na letu aviokompanije Emirates putovala iz Zagreba u Dubai. Uručeni su joj i darovi

VIDEO

Zagrebačka Zračna luka "Franjo Tuđman" u četvrtak je zabilježila ovogodišnjeg milijuntog putnika, to jest putnicu, i to 13 dana ranije nego lani, a ove je godine dosad bilo 11 posto više putnika nego u istom razdoblju prošle godine, istaknuto je u Zračnoj luci na dočeku te putnice.

Milijunta putnica Zračne luke "Franjo Tuđman" ove je godine Višnja Mrazovac, koja je na letu aviokompanije Emirates putovala iz Zagreba u Dubai, a s mužem je preko Dubaija letjela u Delhi u posjet sinu koji je ondje zaposlen. Tom prigodom uručeni su joj i darovi zračne luke, Aelia Dutyfree trgovine te aviokompanije Emiratesa. 

"Posebno nam je drago što je milijunta putnica na letu Emiratesa, koji je od dolaska u Zagreb početkom lipnja prošle godine znatno pridonio povećanju prometa, što zagrebačka Zračna luka kontinuirano bilježi od otvaranja novoga putničkog terminala, kako u putničkom i prometu tereta, tako i s dolaskom novih aviokompanija i otvaranju novih linija", istaknuo je na dočeku član Uprave Međunarodne zračne luke Zagreb (MZLZ) Huseyin Bahadir Bedir.

Zadovoljstvo odazivom putnika istaknuo je i područni menadžer Emiratesa za Hrvatsku Martin Gross, podsjećajući da su putnici iz Zagreba tom kompanijom u prvih godinu dana, osim u Dubai, letjeli i na druge destinacije u Aziji te Australiji i Africi.

Na dočeku milijunte putnice u zagrebačkoj Zračnoj luci izneseni su i podatci o dosadašnjih 11 posto više putnika u odnosu prema istom razdoblju prošle godine. Pozitivne rezultate prometa, kako je istaknuto, prate i pozitivni rezultati istraživanja o zadovoljstvu putnika koji se odnose na usluge zračne luke.

Zračna luka "Franjo Tuđman" u redovitome svjetskom ocjenjivanju kvalitete usluga zračnih luka (Airport Service Quality), koje je provela Međunarodna udruga zračnih luka ACI (Airport Council International - World), osvojila je nagradu u kategoriji zračne luke s najvećim unapređenjem usluga u 2017. u Europi "Most Improved Airport in Europe in 2017.", rečeno je tom prigodom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa