News

Komentari 34

Milina o uvođenju propusnica: Uspostavit ćemo 200 punktova

Milina o uvođenju propusnica: Uspostavit ćemo 200 punktova

Tijekom dana bit će angažirano 800 policajaca, oni će biti raspoređeni po punktovima, pojasnio je Milina. Osvrnuo se i na gužve na granicama i rekao da su i tamo pojačane kontrole

Glavni ravnatelj policije Nikolina Milina rekao je kako je policija bila pripravna cijelo vrijeme pandemije što se tiče različitih provedba mjera, a da će za nove mjere, novi režim po županijama, uspostaviti otprilike 200 nadzornih točaka. 

- Tijekom dana bit će angažirano 800 policajaca, oni će biti raspoređeni po punktovima - rekao je Milina za Dnevnik Nove TV. 

Gužva je na svim graničnim prijelazima, a građani će očito iskoristiti ovo vrijeme do uvođenja propusnica. Policija će pojačati kontrole kao što ih i inače povećava tijekom blagdana i turističke sezone. 

- Kao i inače, kada su blagdani, kada je sezona ili turistička ili blagdanska, policija se organizira s većim brojem službenika - ističe Milina. Prije tri tjedna su uvedene pooštrene mjere, a policija kontrolira njihovo provođenje. Milina je otkrio brojke. 

- Policija je cijelo vrijeme uključena i prije novih mjera. Imamo 7 slučaja što se tiče privatnih okupljanja, gdje je policija postupala. Nije bilo upada u kuće. Policija je tu profesionalno utvrdila činjenično stanje. 27 događaja je bilo gdje je policija kaznila zbog nenošenja maski. U prosincu imamo 20 kaznenih djela što se tiče širenja i prenošenja zaraznih bolesti - otkrio je Milina. 

Najčitaniji članci