Obavijesti

News

Komentari 7

Milinović europarlamentacima: Za uspjeh nam treba jedinstvo

Milinović europarlamentacima: Za uspjeh nam treba jedinstvo
1

Darko Milinović reagirao je u petak na pismo europarlamentaraca koji su, protivno odluci vrha stranke, odbili poduprijeti opoziv premijera Oreškovića...

VIDEO

HDZ-ov saborski zastupnik Darko Milinović reagirao je u petak na pismo HDZ-ovih europarlamentaraca koji su, protivno odluci vrha stranke, odbili poduprijeti opoziv premijera Tihomira Oreškovića, poručivši im kako je za uspjeh potrebno očuvati jedinstvo stranke. 

"Razumijem Vaše trenutno nezadovoljstvo ili zabrinutost, koje sam i sam izražavao proteklih godina na tijelima stranke. Međutim, pomno sam pazio da nikome i nikada ne dopustim niti najmanju mogućnost da se moje nezadovoljstvo iskoristi za pokušaj razbijanja jedinstva stranke", ističe Milinović u pismu HDZ-ovim zastupnicima u Europskom parlamentu.

Dodaje kako im želi iznijeti svoje razloge zbog kojih misli da su pogriješili, ali i čuti njihove argumente zbog kojih ste se odlučili komunicirati otvorenim pismom. "Uvjeren sam da bi takav razgovor bio u interesu snažnog, državotvornog i jedinstvenog HDZ-a, lišenog bilo kakve isključivosti, kakvog ga sigurno i Vi želite", poručio je Milinović.

"Dragi prijatelji (siguran sam da vas mogu tako nazvati), čitajući Vaše otvoreno pismo sjetih se mudre izreke Winstona Churchilla 'Nije dosta reći: Dao sam sve od sebe. Za uspjeh morate učiniti što je nužno'", ističe Milinović i dodaje kako treba "čuvati jedinstvo stranke kao kap vode na dlanu".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Milinović također navodi kako je javno iznio svoj stav da se ne slaže s njihovim odabirom komunikacije, ne ulazeći u detalje njihova pisma i poštujući njihovo europarlamentarno iskustvo, te ih poziva kada budu u Hrvatskoj na "prijateljski ručak u njegovoj ponosnoj kršnoj Lici" ili drugdje, ako im više odgovara.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a