News

Komentari 98

Ministar Beroš: 'U nesreći je i jedna djevojčica teže stradala'

Ministar Beroš: 'U nesreći je i jedna djevojčica teže stradala'

Sveukupno je bilo 67 putnika i dva člana posade, dva vozača. Devet putnika i jedan vozač su poginuli, rekao je Damir Trut s mjesta nesreće...

Ministar zdravstva Vili Beroš i pomoćnik ministra Damir Trut nalaze se na mjestu stravične nesreće u kojoj je jutros poginulo najmanje deset ljudi. Beroš je kazao kako je u nesreći bilo i djece.

- U autobusu je bilo i 15 maloljetnika, jedna djevojčica je teže stradala - kazao je Beroš.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Sveukupno je bilo 67 putnika i dva člana posade, dva vozača. Devet putnika i jedan vozač su poginuli, rekao je Damir Trut s mjesta nesreće. 

- 44 putnika je primljeno u slavonskobrodsku bolnicu gdje im je pružena liječnička pomoć. Osam njih je teže ozlijeđeno, do sada ih je četvero operirano. 14 putnika i jedan vozač smješteni su u Policijskoj postaji, čekaju da im bude osiguran smještaj u objekt koji će osigurati Slavonsko-brodska županija - dodao je.

Podsjetimo, u prometnoj nesreći na autocesti je, prema trenutno dostupnim informacijama, poginulo 10 osoba, dok ih je više od 40 prevezeno u bolnicu u Slavonskom Brodu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Andrej Plenković, predsjednik Vlade, oglasio se na Twitteru o tragičnoj nesreći kosovskog autobusa kod Slavonskog Broda.

"S velikom tugom primili smo vijest o slijetanju autobusa s ceste kod Slavonskog Broda u kojem je život izgubilo 10 ljudi. U mislima smo s obiteljima žrtava i kosovskim vlastima i narodom, kojima izražavamo duboku sućut i suosjećanje. Nadamo se da će se ozlijeđeni putnici oporaviti", napisao je Plenković.

Najčitaniji članci