Obavijesti

News

Komentari 8

Ministar Komadina ipak odlazi, nasljeđuje ga Hajdaš Dončić?

Ministar Komadina ipak odlazi, nasljeđuje ga Hajdaš Dončić?
3

Članovi Vlade misle da se Komadina treba povući, a toj odluci sklon je i sam ministar. Siniša Hajdaš Dončić osobni je premijerov izbor za njegova nasljednika

VIDEO

Na sastanku ključnih članova Vlade zaključeno je da ministar Zlatko Komadina uskoro treba odlučiti hoće li ostati u Vladi ili otići. Kako doznaje Večernji list, u vrhu Vlade i SDP-a prevladava mišljenje da se ministar pomorstva, prometa i infrastrukture treba povući sa svoje pozicije. Navodno je takvoj odluci sklon i Komadina.

Na njegovo mjesto mogao bi doći Siniša Hajdaš Dončić, sadašnji krapinsko-zagorski župan. On je navodno osobni izbor premijera Milanovića. 

Komadina se nije snašao na čelu ministarstva koje su za vrijeme HDZ-a obilježile brojne afere. I sam je rekao da ga je zateklo stanje u resoru koji je preuzeo.

Već na samom početku mandata mnogi ljudi koje je htio postaviti na funkcije u njegovoj nadležnosti su ga odbili, Vladimir Ferdelji kojeg je imenovao morao je otići nakon mjesec dana zbog javnog kritiziranja Vlade, a zbog stresa Komadina se razbolio i bio na bolovanju mjesec dana. 

Na mjestu ministra rado bi se vidio i sadašnji zamjenik, Zdenko Antešić koji je navodno u dobrim odnosima s premijerom, a vodio je resor dok je Komadina bio na bolovanju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca