Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
5 komentara

Ministar preko Twittera pozvao ženu u krevet: Krivo je stisnuo

Eric Besson od ranog jutra je razmišljao kako će navečer otići u krevet sa svojom 29 godina mlađom suprugom. Umjesto privatne poruke, obznanio je to 14.000 ljudi

twitter
Foto: twitter
5 komentara

Francuski ministar industrije Eric Besson (53) ostao je posramljen nakon što je zabunom na Twitteru objavio privatnu poruku za suprugu. 

- Nakon što večeras dođem kući s posla, idem u krevet. Premoren. S tobom? - napisao je u srijedu u 11 sati ujutro 29 godina mlađoj studentici Yasmine Tordjman. Međutim, umjesto privatne poruke, pojavila se na profilima 14.000 ljudi koji ga prate. Izbrisao je poruku u roku nekoliko minuta, ali bilo je kasno. Pokušao je ispraviti gaf porukom 'Ovo će me naučiti da ne stišćem zabunom 'poslati'. Ne idem u krevet'. Dodao je i 'Samo se vi šalite sa mnom, a ja moram na sastanak u parlament'. 

Besson se oženio s Yasmine (24) prošle godine nakon što se rastao od Sylvie Brunel s kojom je bio u braku 25 godina, piše Daily Mail

- Ostavio me zbog djevojke koja je stara kao naša najstarija kćer - rekla je Brunel tada i optužila ga da ju je više puta varao u braku. Besson tvrdi kako velika razlika u godinama nije prepreka za novi brak.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message