Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Ministarstvo je branitelja Ivu Sekića ipak 'oživjelo’

Ministarstvo branitelja uspjelo je ispraviti podatke o “smrti” branitelja Ive Sekića iz Pule. Međutim, branitelj Vlado Čiček još je za njih mrtav

Hajrudin Merdanović
Foto: Hajrudin Merdanović
1 komentara

Branitelj Ivo Sekić (49) iz Pule, koji je prije nekoliko dana u Fini prilikom podizanja dividende na udjele u Fondu branitelja doznao da je “mrtav”, nakon članka u 24 sata ponovno je oživio. Sekićevo “oživljavanje” potvrdila nam je glasnogovornica Ministarstva branitelja Marina Banić, dodavši kako će o tome izvijestiti Fond branitelja kako bi mogao podići dividendu.
- U Registru hrvatskih branitelja ispravili smo podatak o smrti branitelja Ive Sekića iz Pule. Podatak o njegovoj smrti dobili smo iz Matice umrlih - kaže glasnogovornica Marina Banić.
Međutim, postupak oko “oživljavanja” drugog “mrtvog” branitelja Vlade Čičeka iz Novigrada je još u tijeku. Ispravak krivog navoda o Čičekovoj smrti u Ministarstvu branitelja iščekuju od MUP-a, s kojim su u kontaktu.
- Mi podatke o Čičekovoj smrti nismo izmislili. MUP nas je izvijestio da je Čiček mrtav i oni taj podatak trebaju ispraviti. Očekujem da će to učiniti već kroz dan-dva - kaže glasnogovornica Ministarstva branitelja Banić, dodajući kako je riječ o nečijoj katastrofalnoj pogrešci. U MUP-u nam nisu znali odgovoriti kad bi Vlado Čiček mogao ponovno postati živ.
Njega su prije nekoliko dana posjetili djelatnici pulskog centra za psihosocijalnu pomoć, koje je poslalo Ministarstvo branitelja. Čiček nije bio zadovoljan posjetom jer mu nisu znali reći ništa konkretno.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message