Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
116 komentara

Divjak je sazvala izvanrednu presicu pa odgodila za 15 sati

Učitelji i nastavnici u osnovnim i srednjim školama od danas su u frontalnom štrajku koji će trajati do ispunjenja zahtjeva. To znači da od danas nastave neće biti u cijeloj zemlji, svakoga dana

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
116 komentara

Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak sazvala je za danas izvanredna press konferencija na temu najavljenog frontalnog štrajka zaposlenih u osnovnim i srednjim školama. Presica je trebala početi u 14 sati u Ministarstvu znanosti i obrazovanja, ali ju je zbog izvanrednih okolnosti i internih sastanaka pomakla na 15 sati.

Podsjetimo, učitelji i nastavnici u osnovnim i srednjim školama od danas su u frontalnom štrajku koji će trajati do ispunjenja zahtjeva. To znači da od danas nastave neće biti u cijeloj zemlji, svakoga dana.

U 10 sati sindikat hrvatskih učitelja i Nezavisni sindikat zaposlenih u srednjim školama Hrvatske na konferenciji za novinare izvijestit će o štrajku u osnovnim i srednjim školama te najaviti daljnji tijek štrajka.

O tim temama govorit će predsjednik Nezavisnoga sindikata zaposlenih u srednjim školama Hrvatske Branimir Mihalinec i čelnica Sindikata hrvatskih učitelja Sanja Šprem.
 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message