News

Komentari 20

Mirela Holy: Ovo je moj dizajn. Nosim što mi se sviđa, a što drugi misle manje mi je bitno...

Mirela Holy: Ovo je moj dizajn. Nosim što mi se sviđa, a što drugi misle manje mi je bitno...

Bivša političarka Mirela Holy oduvijek je poznata po svom jedinstvenom stilu. Nakon što je završila srednju školu Holy se kraće vrijeme bavila modom, ali je od nje kao od poziva odustala...

Bivša ministrica i zastupnica SDP-a Mirela Holy jučerašnji sunčani dan iskoristila je za šetnju Zagrebom, a njezina modna kombinacija plijenila je poglede mnogih.

Holy je oduvijek poznata po svom jedinstvenom stilu, a kombinacija koju je 'prošetala' ne može se naći u trgovinama.

- To je moj dizajn, koji je u djelo provela moja krojačica - kazala nam je Holy koja je prije fakulteta i stečenog doktorata iz područja humanističkih znanosti završila zagrebačku Školu za primijenjenu umjetnost u Zagrebu, smjer odjevna dizajnerica.

Ovu kombinaciju u ormaru ima već dva mjeseca, a ovo je drugi put da ju je pokazala u javnosti.

- Nije kombinacija za svaki dan. Nosim je samo kad je lijepo vrijeme jer bijela se, kao što svi znamo, lako zaprlja - rekla je.

Zagreb: Andrea Golubić i Mirela Holy u šetnji centrom grada

Moda joj je strast

Ova ove ljubiteljice mode teško ćete vidjeti u komercijalnim odjevnim kombinacijama.

- Volim nositi ono što se meni sviđa. Sviđa li se to drugima to mi je manje bitno - rekla je.

Nakon što je završila srednju školu Holy se kraće vrijeme bavila modom. Dizajnirala je haljine, a naučila je izrađivati šešire što joj je postala velika strast. Organizirala je i par modnih revija, ali nakon nekoliko godina odustala je od mode.

- Moj ukus je previše osoban i radikalan za nešto što bi moglo biti komercijalno isplativo. Bila mi je to velika ljubav, kao klinka sam htjela imati svoj butik. Nisam bila u stanju svoj stil prilagoditi drugima, ali ionako sam se izguštala s tim - rekla je ranije Mirela Holy.

Bivša političarka prepoznatljiva je u javnosti i po izrazitoj šminki, a bez nje ne ide nigdje osim na plažu kada je na godišnjem odmoru.

Najčitaniji članci