Obavijesti

News

Komentari 33

Mislili da su posvojili curicu, a ona je bila žena i htjela ih ubiti

Mislili da su posvojili curicu, a ona je bila žena i htjela ih ubiti
1

Kristine Barnett (45) i Michael Barnett (43) posvojili su 2010. godine Nataliju Grace. Kažu da su mislili da posvajaju curicu, a ispalo je da je ona žena koja ih je napadala

VIDEO

Kristine Barnett (45) i Michael Barnett (43) udomili su 2010. godine Nataliju Grace, rodom iz Ukrajine. Država Indiana je u međuvremenu okrivila roditelje za zanemarivanje Natalije jer su ju ostavili u stanu u SAD-u i otišli u Kanadu zajedno sa svoja dva sina. 

No Kristine je sada izašla u medije i ispričala svoju stranu priče. Tvrdi kako su žrtva ona i Michael. Kaže da su mislili kako posvajaju dijete od deset godina, no kasnije su im liječnici rekli da je Natalija puno starija.

Na kraju su Barnetti, koji su se u međuvremenu razveli, legalno Natalijinu dob promijenili u 22 godine i zatražili skrb za ostale da bi ju na kraju ostavili samu. Osim toga Kristine tvrdi da Natalija izgleda kao dijete, ali da je utvrđeno da je odrasla osoba, ali patuljastog rasta. Kristine kaže i da je Natalia njih napadala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Stajala je iznad nas za vrijeme spavanja. Morali smo sakriti sve oštre predmete. Mediji kažu da sam ja zlostavljala dijete, ali ona nije dijete. Natalia je žena. Doktori su potvrdili da je mentalno nestabilna. Iskakala je iz automobila koja je bila u pokretu, a pokušala nas je otrovati izbjeljivačem. Cijelo vrijeme nas je maltretirala i prijetila je da će nas izbosti u snu - kaže Kristine. 

'Primijetila sam da ima stidne dlake'

Ispričala je kako joj vrlo brzo posumnjala u Natalijine godine.

- Kad sam je kupala, primijetila sam da ima stidne dlake, a trebala je imati šest godina. Bilo je očito da je starija - ispričala je Barnett i dodala kako su primijetili i da ima nešto drukčiji vokabular jer se izražavala mnogo odraslije od nekoga tko bi trebao imati samo šest godina. Osim toga, družila se sa starijima od sebe, a djeca u školi su je živcirala. 

Natalijino se ponašanje pogoršalo. Razmazivala je tjelesne tekućine po zidovima, čula glasove i prijetila smrću ljudima. Tada je završila na psihijatrijskom liječenju i navodno priznala liječnicima da je mnogo starija nego što se predstavlja. Bilo je to 2012.

Preselili u Kanadu

U međuvremenu je obitelj smjestila Nataliju u iznajmljeni stan i pomogla oko svega. Čak su joj iznajmili drugi stan kad su je stanodavci iz prvog izbacili. Preselili su se u Kanadu i izgubili kontakt s Natalijom, koju ni policija ne može naći. 

Ipak, u slučaju je i dalje dosta toga nejasno. Iako Kristine tvrdi da Natalija ima 22 godine u državnim dokumentima piše i dalje da je ona maloljetna. Kristine i njezin muž se brane sa slobode.

Barnetti vjeruju da je Natalia pronašla 'novu obitelj' pred kojima glumi dijete.

Inače, cijeli priča podsjeća na scenarij horor filma Siroče iz 2009. u kojem bračni par također usvoji djevojčicu za koju se kasnije otkrije da je 33-godišnja sociopatkinja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Majka ostavila auto iza štale? Susjedi:  'Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto'
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Susjedi: 'Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto'

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...
Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu