Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
18 komentara

Mislio je da mu kći operiraju, a ona je već stradala u eksploziji

Djevojka koja je poginula na bostonskom maratonu nosila je osobnu iskaznicu od prijateljice. U bolnici su njezinom ocu rekli da je na operaciji, ali to je bila prijateljica

REUTERS
Foto: REUTERS
18 komentara

Krystle Campbell (29) gledala je bostonski maraton s prijateljicom Karen Rand čiji dečko je sudjelovao u njemu. Očajni otac saznao je da je poginula tek 12 sati kasnije jer su mu u bolnici rekli da je na operaciji noge. Tek kad je išao vidjeti pacijenticu poslije operacije, otkrio je da to nije ona, piše Daily Mail.

- To nije moja kćer, to je Karen. Gdje je moja kćer - vikao je izbezumljeni otac, a liječnici su bili u jednakom šoku. 

Sat vremena kasnije detektiv im je pokazao fotografiju njegove kćeri, voditeljice restorana u Medfordu. Poginula je u prvoj eksploziji.

- Skoro sam se onesvijestio - rekao je. Ispostavilo se da je Krystle kod sebe imala osobnu iskaznicu od Karen. 

Otac ju je opisao kao predivnu djevojku koja je uvijek bila voljna pomoći. Studirala je u Bostonu, ali se prije nekoliko godina vratila u Medford kako bi pomagala bolesnoj baki. Ipak, svake godine dolazila je gledati maraton. 

- Nadam se da će uhititi krivca i ispeći ga! Ne mogu razumjeti da netko to radi. I taj dječak što je poginuo..., to je sve strašna tragedija - dodao je otac.

Martinova poruka: 'Nema više ozljeđivanja. Mir'

Prije samo godinu dana Martin Richard (8) napisao je četiri riječi na natpisu za školu: Nema više ozljeđivanja ljudi! Za fotoaparat je podignuo plavi natpis ukrašen srcima na kojem je još pisalo Mir. Martin je također poginuo u utorak od eksplozije na bostonskom maratonu. Prvo se mislilo da je njegov otac trčao maraton, no ipak ga je tek gledao s obitelji.

Martinova majka Denise bori se za život, a sestra je ostala bez noge, piše CNN

- Moj dragi sin Martin poginuo je od ozljeda koje je zadobio u napadu u Bostonu. Moja supruga i kćer oporavljaju se od teških ozljeda. Zahvaljujemo obitelji i prijateljima i svima koje poznajemo i one koje nikada nismo upoznali za njihove misli i molitve. Neka nastave moliti za moju obitelj dok se prisjećamo Martina. Molim vas za strpljenje i privatnost dok oplakujemo i oporavljamo se - napisao je otac William Richard.

Treća žrtva je studentica iz Kine

Iako je obitelj molila da se čuva identitet treće žrtve bostonske eksplozije, kineska državna agencija objavila je kako je riječ o studentici Lu Lingzi iz grada Shenyanga. Studirala je u Bostonu, piše AP.

Snimili ranjenog muškarca u crnom - ponašao se sumnjivo 

Bostonska televizija objavila je snimke muškarca za kojeg smatraju kako se ponašao sumnjivo nakon eksplozija na bostonskom maratonu. Muškarac, uhvaćen na snimkama, ubrzano se kreće u smjeru potpuno suprotnom od ostatka gomile nakon eksplozije.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message