Obavijesti

News

Komentari 85

Misterij smrti na svadbi: Otišli na spavanje i umrli u krevetu

Misterij smrti  na svadbi: Otišli na spavanje i umrli u krevetu
5

Patrik (27) i njegova djevojka Lara (22) bili su kumovi na svadbi prijatelja. Njihova tijela našli su u apartmanu. U istarskoj policiji kažu da se istraga nastavlja

VIDEO

Tajanstvena smrt mladog ljubavnog para na svadbi njihovih prijatelja u restoranu agroturizma Milena u naselju Bačva pokraj Poreča šokirao je cijelu zemlju. A posebno vlasnike ugostiteljskog objekta, njihove susjede, roditelje, rodbinu i prijatelje umrlih, uzvanike na svadbenoj večeri, posebno mlade supružnike Zorana i Anu S. čije vjenčanje je doslovce obilježila smrt.

Bila je subota. Dvadesetak prijatelja došlo se proveseliti na svadbenoj večeri. Veselje je, kaže nam sin vlasnice agroturizma Milena, trajalo do pred zoru. Njih desetak prespavalo je na katu. Neki su, kaže, bili prilično “veseli”. U jednoj od soba u potkrovlju smjestili su se Patrik B. (27) i njegova djevojka Lara N. (22) iz Varvari pokraj Poreča. Oboje je bilo zaposleno u porečkom pogonu tvrtke Mlinar, gdje ih poznaju kao vrijedne i uzorne radnike. U nedjelju ujutro, nešto poslije devet sati, Patrika i Laru su čekali na doručku, međutim, kako se nisu pojavljivali, odlučili su im pokucati na vrata misleći da još spavaju. Na kucanje nisu odgovarali pa su prijatelji ušli u sobu. Na krevetu su ugledali beživotna tijela mladog para. Pozvali su Hitnu pomoć i policiju. Mladiću i djevojci nije bilo spasa. 

Na tijelima nema tragova nasilja

Neslužbeno doznajemo da na njihovim tijelima nije bilo tragova nasilja. Ni u sobi ništa nije upućivalo na tragove borbe ili čega sličnoga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Očevid je trajao od podneva do večernjih sati, a vodio ga je zamjenik županijske državne odvjetnice Eddy Putigna koji je naložio obdukciju u pulskoj Općoj bolnici.

- Sumnja se na kazneno djelo. O kojem je kaznenom djelu riječ, utvrdit ćemo kad se obavi obdukcija i prikupe ostali dokazi - rekao je Putigna.

Patolog pulske Opće bolnice je u nedjelju prijepodne dovršio obdukciju, a rezultati cijelu priču čine još misterioznijom. Suzana Sokač iz istarske policije kaže da se istraga nastavlja.

- Na tijelima preminulih nisu nađeni nikakvi vidljivi tragovi nasilja. Uzroci njihove smrti nisu poznati. Potrebno je provesti daljnja vještačenja na uzetim biološkim uzorcima - rekla je Sokač. I agroturizam Milena i dalje je opasan policijskim trakama. Uz stručnjake za krvne delikte i forenzičara nastavljen je očevid. Nagađalo se da je par možda otrovan ugljičnim monoksidom, pa je policija pozvala stručnjake Butan plina. Međutim, dvojbe je otklonio sin vlasnice koji im je kazao kako u sobi u kojoj je mladi par pronađen uopće nema plinskih instalacija. Nakon plinara, pozvani su i dimnjačari. No, uzrok smrti mladića i djevojke do daljnjega ostaje nepoznanica.

Roditelji u šoku

- Moja kći je mrtva. Pustite me da je vidim prije nego je odvezete. Saznao sam da je mrtva od njenih prijateljica. Nije mi jasno da nemam djeteta i da me o tome nitko nije izvijestio - kazao nam je u nedjelju poslijepodne vidno šokirani Milorad Nikolić, otac nesretne djevojke Lare, iskazujući negodovanje da ga policija nije izvijestila o kćerinoj smrti.

Patrikova majka Mirjana je u šoku i pod sedativima. Stalno je u suzama, kazuju nam njezine prijateljice.

Nema tragova nasilja: Njihova nepomična tijela na krevetu našli su prijatelji     

Svadba je trajala do jutarnjih sati. Patrik i Lara su se nakon toga povukli u sobu u potkrovlju. Sljedećeg jutra prijatelji su njihova nepomična tijela našli na krevetu u spavaćoj sobi. U sobi i na njihovim tijelima nema tragova nasilja, borbe ili nečega sličnog. Dva dana policija pokušava otkriti što se krije iza misteriozne smrti. I patolog pulske bolnice obavio je obdukciju. No ni to policiju nije približilo rješavanju slučaja. No javnosti su poručili kako se sumnja na kazneno djelo. Koje kazneno djelo, ostaje nepoznanica.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a