Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
60 komentara

Sretan zet: Punac mu dao kćer i miraz od 193 milijuna eura

Kineski biznismen Wu Ruibiao dao je svojoj kćeri miraz koji premašuje 193 milijuna eura. Njegova kći udala se za dečka iz djetinjstva kojem je "upala sjekira u med"

YouTube
Foto: YouTube
60 komentara

Raskošne vile, dućani, četiri kutije zlata, Porsche, Mercedes, dionice, bankovni račun s početnim kapitalom od "skromnih" četiri milijuna eura...

To su samo neki od luksuza koje je kineski biznismen Wu Ruibiao dao svojoj kćeri kao miraz. Ukupna vrijednost premašuje 193 milijuna eura.

Za njegovu mezimicu ništa nije previše. Automobil je zamotao u crvene vrpce, a zlato uredno stavio na kćerin krevet. Kineski milijarder bavi se prodajom kuhinjskih i kupaonskih materijala, i to, po svemu sudeći, vrlo uspješno. Kći mu se udala za simpatiju iz djetinjstva kojem je, smatra većina, “upala sjekira u med”. 

Mladenci su zajedno išli u školu, a putevi su im se razišli kada su upisali različite fakultete. Igrom slučaja ponovno su se sreli i odlučili vjenčati. Ako “punac iz snova” nije pretjerao s velikodušnim mirazom, sa svadbom zasigurno je jer će trajati punih osam dana, a počela je 28. prosinca. Brakom je oduševljena i gospođa Wu, a kako i ne bi bila kad je teško da uz veliku ljubav i silno bogatstvo nešto pođe po zlu.

193 mil. eura poklon za kćerino vjenčanje

Wu Ruibiao, kojeg bi svaki muškarac poželio za punca je osim 193 milijuna eura miraza u novcu, nekretninama i dionicama, dao i nekoliko milijuna eura u dobrotvorne svrhe. To je napravio kako bi mladom paru osigurao sreću u braku.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message