Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mladenka umrla na svadbi pri prvom plesu s mužem

Kim Sjostrom (36) okupila je prijatelje i rodbinu. Željela je veliko vjenčanje, poput onog iz filma 'Moje grčko vjenčanje', jer se udavala za Grka

Miami Herald
Foto: Miami Herald
11 komentara

Kim Sjostrom (36) preminula je od srčanog udara suprugu na rukama na vlastitom vjenčanju. Nesretna učiteljica okupila je prijatelje i rodbinu. Željela je veliko vjenčanje, poput onog iz filma 'Moje grčko vjenčanje', jer se udavala za Grka. Čak je nosila i buket u bojama grčke zastave, s bijelim i plavim cvijećem, a dok su je prijateljice šminkale, u pozadini su se vrtjele scene iz tog filma. Teddyja Efkarpidesa (43), Amerikanca grčkog podrijetla, upoznala je putem interneta, a u vezi su bili tri godine. Teddy kaže kako se Kim tijekom prvog plesa požalila na vrtoglavicu. Predložio joj je da odu sjesti jer je Kim bila dijabetičarka. Sljedeći se trenutak srušila. U braku nisu bili niti sat vremena. Kim je prve srčane tegobe osjetila već u dvadesetima, a kao dijete pozirala je za jumbo plakate koji su diljem Amerike trebali senzibilizirati javnost za otkrivanje dijabetesa u djece. Neki prijatelji, međutim, nagađaju kako je moguće da je njezina smrt povezana sa spontanim pobačajem koji je imala tjedan dana prije vjenčanja.
- Ona je bila moj apsolutni životni izbor, nešto najbolje. Zanemarivala je moje mane i izvlačila najbolje u meni. Cijelo sam se vrijeme, otkad sam je sreo, osjećao kao da sam dobio na lutriji. Ne mogu vjerovati da sam već udovac - izjavio je suprug nesretne mladenke za Miami Herald. Ljudi koji su bili zaduženi za organizaciju vjenčanja organizirali su i sprovod. Pokojničin su pepeo iz Floride odnijeli u Mississippi, gdje je odrasla.

Možda vas zanima i ovo:
Message