Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
71 komentara

Mladi par je samohranoj majci bolesnog dječaka poklonio auto

Automobil su odlučili pokloniti samohranoj majci čije dijete zbog specifičnosti bolesti ne priča i ne hoda. Sa 6-godišnjem Gabrijelom majka svakodnevno odlazi na terapije i vježbe

Foto: Facebook
71 komentara

Dvoje Zagrepčana je, kada su ih dočekala bolja životna vremena, odlučilo darovati svoj automobil kojeg od milja zovu 'roza ptica'. Skromni par za gestu kaže kako nije bila u svrhu privlačenja pažnje, već na nju gledaju kao na razmjenu pozitivne energije.

- Svakodnevno čovjeku u teškim trenucima pružiš rame za plakanje,toplu riječ ili osmjeh. Ovaj čin se ništa više ne razlikuje od toga. I sami smo bili u teškoj životnoj situaciji bez pomoći i podrške. No, uvijek se situacija promjeni i nađe se dobra duša koja će ti pomoći. Tko smo mi da zaustavljamo cirkuliranje te pozitivne energije? Naša životna filozofija je da pomažemo koliko možemo i da pritom ne činimo zlo drugima jer će ionako svatko odgovarati za svoje postupke. Kako siješ, tako ćeš žeti, kaže narod - započinje za Novi list priču Marina.

Poklanjam svoju "Rozu pticu" Twingo 1.2 iz '96 godine obitelji u potrebi.Automobil je neregistriran ali tehnicki potpuno...

Posted by Marina Mamic on Saturday, 16 February 2019

Automobil su odlučili pokloniti samohranoj majci čije dijete zbog specifičnosti bolesti ne priča i ne hoda. Sa 6-godišnjem Gabrijelom majka svakodnevno odlazi na terapije i vježbe. Automobil nemaju, a ne mogu si priuštiti plaćanje taksija.

- U moru upita, tužnih i teških priča, odlučili smo da "Roza ptica" ide malenom Gabrijelu i njegovoj majci. Naravno da je bilo teško odabrati, ali jednostavno smo sjeli i realno odvagnuli. Gabrijelova majka je samohrana majka, ima status njegovateljice. Gabrijel ima šest godina i dijagnozu ASA, ne priča i ne hoda, a svakodnevno odlazi na terapije i vježbice. Kako smo suprug i ja osjetljivi na djecu, posebno na onu s poteškoćama u razvoju, odlučili smo im pomoći - rekla je Marina.


 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message