Obavijesti

News

Komentari 132

Mladić (24) skočio u bazen i završio u komi u KBC-u Osijek

Mladić (24) skočio u bazen i završio u komi u KBC-u Osijek
1

Marijan nakon skoka nije isplivao. Njegova sestra tvrdi da mu nitko nije htio pomoći, a uprava bazena da su spasioci odmah sve uočili i skočili za njim

VIDEO

Moj je sin dopodne obavio svoje poslove na imanju, istuširao se, ručao i rekao mi da ide na bazene. Pozvao je mlađeg brata, ali se njemu nije dalo, pa je sjeo u auto i otišao sam.

Prema ulaznici koja je nađena u njegovim stvarima, na bazene je ušao dvadesetak minuta prije nesreće. Samo da se moje dijete vrati kući, ispričala je Ivka Pavlović iz Kešinaca. Njezin sin Marijan (24) u petak je odlučio rashladiti se na bazenima u Đakovu. Pozlilo mu je nakon skoka u vodu, a sad leži u komi u KBC-u Osijek.

Još traje policijski očevid koji će pokazati što se točno dogodilo

- Prema priči dežurnih djelatnika na bazenu, mladić je sjedio na suncu, jeo i nakon toga skočio u vodu. Kako nije izašao na površinu, spasioci su skočili u bazen i izvukli mladića bez svijesti. Odmah su mu dali umjetno disanje i pozvali Hitnu. Zbog te pravovremene intervencije njemu je život spašen - kaže Goran Soldo, predsjednik nadzornog odbora poduzeća Univerzal koje upravlja bazenima.

Marijan je svojedobno završio i školu plivanja, kaže obitelj

Soldo je istaknuo da mu je žao što se to dogodilo, ali i da mladić nije poštovao pravila bazena koja strogo zabranjuju skakanje u bazen. Prema pravilima, kaže Soldo, prvo se treba otuširati i pripremiti tijelo, a potom stepenicama ući u bazen. No Marijanova sestra Greta priča drugačiju verziju. Brat joj je, kaže, skočio u vodu, a iako nije izronio, nitko mu nije htio pomoći. Djevojka koja ga poznaje sve je gledala, pa je odjurila po spasioce u kafić. Marijan je nakon ukazane prve pomoći izbacio hranu, a srce mu je opet počelo kucati. Obitelji nije jasno zašto ga odmah nisu vozili u osječku bolnicu, nego prvo u dom zdravlja, gdje mu je ponovno stalo srce. Ne znaju ni što se dogodilo s Marijanom jer je, kažu, riječ o zdravom, jakome mladiću i dobrom plivaču koji je nekoliko godina radio na moru kao sezonski kuhar.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 132
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa