News

Komentari 6

Mladić pretjecao motociklom bez svjetala, udario u most i ogradu dvorišta i poginuo

Mladić pretjecao motociklom bez svjetala, udario u most i ogradu dvorišta i poginuo

Promet se u ponedjeljak navečer odvijao naizmjenično jednim kolničkim trakom uz fizičku regulaciju policijskih službenika, javili su iz PU koprivničko križevačke

Vozač motocikla smrtno je stradao u Novom Glogu u ponedjeljak oko 19,45 sati prilikom pretjecanja teretnog i osobnog vozila, sletjevši izvan kolnika, a o okolnostima nesreće provodi se kriminalistička istraga, izvijestila je u utorak koprivničko-križevačka policija.

Očevidom je utvrđeno da je sinoć u 19,45 sati, u Novom Glogu, 26-godišnji vozač upravljao teretnim automobilom Iveco Daily, virovitičke registracije, u smjeru Markovca Križevačkog, te je pretjecao osobni auto Audi njemačke registracije, kojeg je u istom smjeru vozio 44-godišnji državljanin Njemačke.

Također, pretjecanje osobnog i teretnog vozila vršio je i 31-godišnji vozač neregistriranog i neosiguranog motocikla BMW na kojem nisu ugrađena svjetla, priopćila je Policijska uprava koprivničko-križevačka o rezultatima očevida.

Tom prilikom na za sada neutvrđen način došlo je do kontakta teretnog vozila i motocikla, slijetanja motocikla i vozača u lijevo izvan kolnika, udara u most kolnog ulaza i dvorišno žičanu ogradu s betonskim stupovima, dodaje se.

Vozač motocikla je naknadno umro te je tijelo prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Bjelovar gdje će se obaviti obdukcija.

Na okolnosti događaja provodi se kriminalističko istraživanje, kažu iz koprivničko-križevačke PU.

Foto: Ilustracija

Najčitaniji članci