Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mladić rekao da ima pištolj, po Bundeku ga hvatali zaštitari

Iz zagrebačke policije izvijestili su da je 18-godišnjak tijekom pregleda rekao da ima vatreno oružje, a zatim počeo bježati. Za njim su krenuli i policajci. Utvrdili su da nije imao oružje

Foto: snimio čitatelj 24sata
41 komentara

Vidio sam visokog mladića duže kose. Čekao je u redu za pregled, a zatim prekočio ogradu i počeo trčati, kazao je čitatelj koji je snimio intervenciju zaštitara na zagrebačkom Bundeku tijekom Norijade.

Iz zagrebačke policije izvijestili su da je 18-godišnjak tijekom pregleda rekao da ima vatreno oružje, a zatim počeo bježati. Za njim su krenuli i policajci. Vidjeli su kako mladić predaje nepoznati predmet prijatelju (18). Sustigli su ga i svladali, a pretragom su utvrdili kako nema oružje.

KOMENTIRALA Ministrica Divjak o incidentima na norijadi: To je neprihvatljivo

Prema procjeni policije na Norijadi u Zagrebu bilo je oko 7000 maturanata. Postupali su prema 14 ljudi, koje su priveli u postaju.

Njih pet prijavili su zbog nedozvoljenog korištenja pirotehnike, još pet zbog narušavanja javnog reda i mira, jednog zbog nasilja u obitelji, posjedovanja droge te krađe kobasica.

Jedno od prvih postupanja imali su na Trgu bana Josipa Jelačića gdje je 19-godišnjak s 1,38 promila bio nasilan prema roditeljima. Putem do Bundeka jedan mladić se popeo na kamion, a oko 16.45 maloljetnik je ukrao hranu sa štanda. Imao je 1,32 promila alkohola.

Možda vas zanima i ovo:
Message