Obavijesti

News

Komentari 21

Mladić umro u bazenu: 'Ocu je bio sve, žrtvovao se za njega...'

Mladić umro u bazenu: 'Ocu je bio sve, žrtvovao se za njega...'
2

Stvarno brzo je stigla i prva pomoć, oni su ga reanimirali sat vremena, ali uzalud, govori očevidac tragedije u kojoj je tijekom plivanja na poljudskim bazenima preminuo 28-godišnji D.K.

VIDEO

Plivao je, kao i svaki dan, i kad je došao do ruba bazena, kraja pruge, zastao je. Vidjeli smo ga, mislili smo da odmara, međutim u jednom trenutku samo su leđa izašla na površinu i istog trenutka smo shvatili da nije dobro. Svi su odmah skočili, otac, trener, izvukli ga na suho. Još je bio živ, srce mu je kucalo. Jedan naš momak, tu je zaposlen, i trener su odmah pokušali održati ga na životu. Stvarno brzo je stigla i prva pomoć, oni su ga reanimirali sat vremena, ali uzalud - prepričao nam je očevidac tragedije koja se u petak popodne nekoliko minuta prije 17 sati dogodila na poljudskim bazenima.

Tijekom plivanja je preminuo 28-godišnji D.K., teško bolestan mladić koji je bio član Plivačkog kluba Cipal iz Splita (pri Mornaru) za osobe s invaliditetom.

Tragedija na splitskom Poljudu: Mladić (28) preminuo u bazenu
Tragedija na splitskom Poljudu: Mladić (28) preminuo u bazenu

'Bio je strašno bolestan. Ovo se moglo dogoditi bilo gdje''

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na Poljudu nam zaposlenici govore kako je mladića na plivanje dovodio otac, bio je redovit, gotovo svako drugi dan je plivao u 25-metarskom bazenu (takozvanom vaterpolskom). Smatraju kako je u pitanju nesreća, obiteljska tragedija koja se mogla dogoditi bilo gdje s obzirom na teške zdravstvene probleme koje je mladić imao.

Drže i kako se nije utopio već mu je pozlilo, vjerojatno je imao napadaj uslijed kojeg mu je otkazalo srce.

- Strašno je bio bolestan, lošeg zdravlja. Na žalost, ali ovo se moglo dogoditi bilo gdje, na ulici, u kući, a eto dogodilo se ovdje jer je često bio ovdje. Imao je ekstremitete, bio je visok možda 1,40 metra, a u licu je djelovao puno stariji, kada je šetao uz oca mogli bi pomisliti da su braća. Ocu je bio sve, uvijek se žrtvovao za njega, bio im je jedinac - kažu nam poznanici obiteljskih prilika.

Bolovao od leukemije, ciroze, imao je i bolesno srce...

Dodaju kako je mladić bolovao od leukemije. Bio je na presađivanju koštane srži od starijeg čovjeka pa nije sve išlo glatko, imao je cirozu, zatim "bolesno" srce...

Trener koji je među prvima skočio u bazen i pokušao pomoći nesretnom mladiću nije nam želio ništa komentirati, te je i sam još u šoku.

Policija: Riječ je o nesretnom slučaju

Iz splitske policije su potvrdili kako su izašli na teren u petak popodne. Obavili su razgovor s očevicima i odgovornima na poljudskim bazenima te je utvrđeno kako nema sumnji u bilo kakvo kazneno djelo, riječ je o nesretnom slučaju. Što se dakle tiče policije, neće dalje postupati pa se tako neće provesti sudsko-medicinska obdukcija, možda mrtvozornička.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Novi detalji potrage: Izbrisane poruke na majčinom mobitelu, slikala kćer Danku iz 3 kuta...
NOVA SAZNANJA?

Novi detalji potrage: Izbrisane poruke na majčinom mobitelu, slikala kćer Danku iz 3 kuta...

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)