News

Komentari 45

Mladića (20) zatočili u Zagrebu: Mlatile ga palicama i još orobile

Mladića (20) zatočili u Zagrebu: Mlatile ga palicama i još orobile

Samo dan nakon provedene racije u prostorijama udruge u Koturaškoj ulici u Zagrebu, policija je otkrila kako su ondje muškarac i dvije žene zatvorile mladića, tukli ga, orobili i prijetili mu ako išta prijavi

Muškarac (40) te žene od 42 i 25 godina prijavljeni su u petak za razbojništvo i protupravno oduzimanje slobode nakon što je otkriveno da su napali mladića (20).

Kako je pokazala istraga 20-godišnjak je ondje došao 29. studenog. Nisu mu dali van te su ga cijelo vrijeme vrijeđali. Za to vrijeme 40-godišnjak je naredio ženama da ga pretuku. Prvo je palicu uzela 25-godišnjakinja, a nakon iživljavanja letvu je preuzela 42-godišnjakinja i nastavila ga tući po cijelom tijelu. Uzeli su mu laptop te mu cijelo vrijeme prijetili da će ga ubiti ako išta kaže. Na slobodu su ga pustili tek dan poslije.

U strahu za život mladić ih je prijavio te je policija pretresla udrugu. Trojac je uhićen te je prespavao u pritvoru. Sve je prijavljeno državnom odvjetništvu.

Inače, zanimljivo je kako je policija u tim prostorima bila samo dan ranije kad je spriječila održavanje korona-zabave na kojoj je bilo 24 ljudi. Ondje su našli i dvije sadnice marihuane.

Predsjednik udruge, već spomenuti 40-godišnjak, prijavljen je zbog širenja zaraznih bolesti a kod njega su našli plinski pištolj s patronama, mačetu, sablju, samostrel i preklopni nož. Kod 25-godišnjakinje su našli manju količinu marihuane, a kod 42-godišnjakinje drobilicu za marihuanu.

 

Najčitaniji članci