Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Mladići opljačkali ženu (78) u Macincu: Provalili su joj u kuću

Dvoje maloljetnika i 19-godišnjak provalili su ženi u kuću. Oborili su ju i uzeli joj mobitel. Udarili su je više puta po leđima, uperili u nju odvijač i plastični pištolj, te zatražili da im preda novac

2 komentara

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu provodi istragu protiv 19-godišnjaka, te je pokrenulo pripremni postupak protiv dvojice maloljetnih 17-godišnjaka zbog razbojništva.

Sumnja se, da su 19-godišnjak i dvojica 17-godišnjaka 5. siječnja ove godine, navečer oko 22.30 sati u Macincu, maskirani kapama s prorezom na očima, razbili prozor kupaonice 78-godišnjakinje i tako ušli u kuću. Vlasnica se zaključala u spavaću sobu, ali je trojac snažnim guranjem i udaranjem izbio okvir vrata.

Potom su ušli u sobu, oborili 78-godišnjakinju te joj uzeli mobitel. Udarili su je više puta po leđima, uperili u nju odvijač i plastični pištolj, te zatražili da im preda novac. Ona se opirala i uspjela pobjeći iz kuće.  

Sumnja se da su trojica razbojnika potom uzeli iz njezine kuće zlatni nakit, satove i druge predmete vrijedne oko 5.000 kuna. Sutkinja istrage i sutkinja za mladež Županijskog suda u Varaždinu, prihvatile su prijedloge državnog odvjetnika, te je 19-godišnjaku određen istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, a maloljetnici su smješteni u odgojnu ustanovu dok se ne okonča kazneni postupak. 

Možda vas zanima i ovo:
Message