Obavijesti

Promo sadržaj

Mobel Land destinacija za luksuzno opremanje interijera

Mobel Land destinacija za luksuzno opremanje interijera
5

Na 6000 četvornih metara kupci će moći pronaći renomirane svjetske brendove na jednom mjestu

U Zagrebu, u društvu predstavnika medija i VIP uzvanika službeno je otvoren Möbel Land - vrhunska destinacija za luksuzno opremanje interijera.

Osim predstavnika Möbel Land-a, ekskluzivan event otvorenja posjetila su i brojna poznata lica: Ornela Vištica, Ecija Ojdanić, Jelena Perčin, Aleksandar Stanković te brojni uzvanici i ljubitelji svjetski vrhunskog dizajna i namještaja.

Moderno dizajniran ambijent, smješten na dvije etaže i 6000 kvadrata, odiše elegancijom te ističe najbolje od kolekcija renomiranih svjetskih brendova od  kojih su neki po prvi puta dostupni u Hrvatskoj, a moći će se pronaći od sada  jednom mjestu – u Möbel Land salonu.

Među njima su danski Umage, brend poznat po besprijekorno dizajniranim rasvjetnim tijelima i austrijske Ewe kuhinje kojima su više od 50 godina iskustva i tradicije te filigranska preciznost izrade najbolja garancija kvalitete. Talijanski brend Loiudice&D, specijaliziran je za visoko kvalitetne i ručno rađene sofe dok su atraktivnost, posebnost i inovativnost glavni aduti kultnog brenda namještaja nizozemske tvrtke Richmond Interiors. Ako ste u potrazi za namještajem s karakterom tu je i talijanski brenda Selva, koji već više od 50 godina nudi bezvremensku ljepotu, eleganciju i profinjenost. Austrijski Hefel jedan je od svjetski najuspješnijih i najinovativnijih proizvođača tekstila, odnosno opreme za kvalitetan i zdrav san, a u Möbel Landu je dostupan s ponudom vrhunskih jastuka i popluna. Vossen ručnici samo upotpunjuju široki asortiman proizvoda od tekstila koji se nudi u Möbel Landu.
Osim toga, u novootvorenoj prvoj poslovnici brenda Möbel Land ekskluzivno su dostupni i modeli tvrtke ADA, najvećeg austrijskog proizvođača namještaja kao i Hülsta - najpoznatiji njemački brend namještaja. U svijetu spavaćih soba, dnevnih boravaka i namještaja od vrhunske kože, ime talijanskog brenda Camel Group poznato je još od 1983. godine, a također talijanska Samoa specijalizirana je za izradu iznimnih sofa i kreveta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Među Möbel Land uzdanicama je  i njemačka Himolla, proizvođač ekskluzivnih dnevnih boravaka s tradicijom duljom od 70 godina. Brand Nobillia, također tvrtka višedesetljetne tradicije, simbol je europske kvalitete kuhinja. 

Njemačka tvrtka Schüller jedan je od vodećih proizvođača kuhinja u Europi, a u koje će se savršeno uklopiti njemački brend Fissler – jedan od vodećih svjetskih proizvođača visokokvalitetnog posuđa bez kojeg je na globalnoj razini danas vrhunsko kuhanje nezamislivo. Bezvremenska elegancija, inovativan dizajn i iznimna kvaliteta - to je ono što još od davne 1748. godine predstavlja ime njemačkog, europskog i svjetskog brenda Villeroy & Boch, također s ekskluzivnim modelima linije Vivo dostupnim u Möbel Landu. Naravno, uz nepogrešivi Rosenthal, brend 130-godišnje tradicije sa statusom ikone u proizvodnji savršenog porculana.

Möbel Land, zemlja luksuznog namještaja, zajednički je projekt hrvatskog i njemačkog kapitala, znanja i dugogodišnjeg  iskustva. Ova  investicija proizašla je iz potrebe kupaca za kvalitetnim i renomiranim brendovima od kojih su neki po prvi puta dostupni u Hrvatskoj, ekskluzivno u Möbel Landu. 

Salon za uređenje interijera Möbel Land smješten je na dvije etaže i 6000 četvornih metara unutar Westgate shopping City-a. 

Ovo svečano otvorenje, samo je početak poslovanja jer je u planu otvaranje poslovnica diljem Hrvatske u Rijeci i Splitu, u Sloveniji i Austriji te u zemljama jugoistočne Europe.

Razmišljate li o opremanju interijera, ne propustite posjetiti ovu vrhunsku destinaciju 10. i 11. svibnja jer tijekom slavljeničkog vikenda u petak 10.05.  i u subotu 11.05.,  sve posjetitelje očekuje mnoštvo zabave, nagradnih igara i drugih iznenađenja.

Uz zabavni program Maria Petrekovića  posjetitelji će moći uživati u njemačkim delicijama,  zaigrati “Kolo sreće“, sudjelovati u nagradnoj igri naziva 'Möbel Land Vas vodi u Legoland',  a bit će organiziran i 'Beauty corner' za najmlađe. 'Insta & FB kutak' također je prilika za osvojiti nagrade. 

Ovim putem Möbel Land vas poziva da zajedno sudjelujemo u projektu 'Veliko srce za male heroje' kojim ćemo osigurati  fotelje na razvlačenje, za potrebe smještaja roditelja uz dijete tijekom boravka na bolničkom liječenju unutar Klinike za pedijatriju i Klinike za kirurgiju.

Više informacija potražite na web stranici: www.mobel-land.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu
PROMO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak
PROMO

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak

Restoran Tajer je prije nekoliko godina u srce Zagreba vratio tradicionalnu kuhinju te slovi kao svojevrsni zaštitnik starinskog, međimurskog načina pripreme hrane
5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala
promo

5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala

Tijekom tri dana Weekend Food Festivala koji se održava od 19. do 21. travnja, posjetitelji će uživati u predavanjima, panel diskusijama, druženju, isprobavanju zanimljivih jela i naravno, dobroj zabavi!