Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mobitelom do potrošačkog zajma za manje od 24 sata

Ako želite brzu i sigurnu pozajmicu, jednostavno uzmite svoj smartphone u ruke i zatražite potrošački zajam

Conceptual keyboard - Microcredit (blue key)
Foto: Antidra

Možda ste već čuli za potrošačke zajmove ali ne znate točno što su, ni kako do njih doći.

Prema europskoj regulativi, potrošački zajam je vrsta zajma koji se odobrava građanima, a svrha takvog kreditiranja je osigurati građanstvu sigurne, jednostavne i pristupačne izvore financiranja. 

Potrošački zajmovi su nenamjenski zajmovi što znači da korisnik može iskoristiti zajam u bilo koju svrhu. Takvi zajmovi se izdaju na kraći rok, najčešće od 30 do 90 dana, u iznosima koje korisnik može jednostavno podmiriti iz svojih redovnih primanja. Za razliku od klasičnog kredita, kojeg nude banke, potrošački zajam može odobriti i nebankarska institucija što postupak dobivanja zajma čini bržim i jednostavnijim, bez potrebe pružanja dodatnih instrumenata osiguranja kao što su npr. jamstvo, mjenica, zadužnica, hipoteka itd.

Cash-Expert S.L. www.cash-expert.com je španjolska nebankarska institucija specijalizirana za potrošačke zajmove, koja zaposlenim osobama, popunjavanjem jednostavnog online obrasca, već istoga dana isplaćuje potrošačke kredite u iznosu od 500 – 10.000 kuna. Cijeli postupak dobivanja i vraćanja zajma je moguće obaviti online, putem svog smartphone-a ili računala, bez potrebe odlaska u poslovnicu i bez ikakve potrebe pružanja instrumenata osiguranja.

Korištenjem www.cash-expert.com potrošačkih zajmova pridružite se milijunima ljudi u svijetu koji već desetljećima sigurno i jednostavno dolaze do potrebnog novca.

Tema: Promo sadržaj

Message