Obavijesti

Promo sadržaj

Moderno je bijelo! Čistoća i prozračnost za sve stilove

Moderno je bijelo! Čistoća i prozračnost za sve stilove
4

Bijela boja u uređenju interijera popularnija je nego ikada

NOVA linija bijelo bojanih VELUX krovnih prozora


Poznato je da bijela boja vizualno povećava prostor, male sobe vizualno čini većima, a potkrovlju s bijelim stropom omogućava dodatni osjećaj visine. Iskoristite prednosti bijele boje i kod odabira krovnih prozora - bijeli krovni prozori reflektiraju više dnevne svjetlosti i daju dojam prozračnosti prostora.

Trendovi se mijenjaju, a VELUX grupa, vodeći proizvođač krovnih prozora, već više od 75 godina svojom kvalitetom, inovacijama i uslugama prati sve zahtjeve tržišta. Tako je i nova linija bijelo bojanih VELUX krovnih prozora odgovor na moderne, svijetle interijere. 


NOVI bijelo bojani VELUX krovni prozori izvrsna su nadopuna već postojećim modelima drvenih bijelih prozora zaštićenih slojem bijelog poliuretana. Poliuretan, kao završna obrada prozora, je idealno rješenje za prostore s većom koncentracijom vlage u zraku kao što su kuhinje i kupaonice, no i za sve one koji se ne žele zamarati naknadnim održavanjem površine prozora. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za kupce koji preferiraju prirodnu strukturu drveta, pravi izbor je drvo bojano u bijelo. UV otporan lak na bazi vode omogućava disanje drveta i postojanost bijele boje dugi niz godina. Za klasične interijere u kojima prevladava prirodna boja drveta, VELUX će i dalje nuditi modele prozora zaštićene samo bezbojnim lakom.

Tijekom travnja, kupnjom VELUX seta s bijelim prozorom osvajate gratis unutrašnje Siesta sjenilo. VELUX SET za kompletnu, energetski učinkovitu ugradnju sadrži: bijeli krovni prozor, opšav, BDX izolacijski set (ili BFX hidroizolacijsku maramicu), BBX parnu branu i vanjsku tendu koja štiti potkrovlje od topline. Više na www.velux.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive