Obavijesti

News

Komentari 20

Moj Bubograd: Obnavlja Bube, a narudžbe mu stižu iz Europe

Moj Bubograd: Obnavlja Bube, a narudžbe mu stižu iz Europe
6

Toni Ćatipović iz Dicma je obnovio 40 starih Volkswagenovih Buba i Buggyja koje tijekom ljeta preko agencija u Dubrovniku te na Hvaru i Visu iznajmljuje turistima

VIDEO

Meni je ovo gušt i posao. Prije sam imao mehaničarsku radionicu i knjigu punu dužnika. Jedan dan sam se iznervirao, iskidao knjigu i kupio stare Diane. Poslije sam se prebacio na bube jer su se neki turisti žalili da su im Diane spore. Sad sam se opet vratio svojoj prvoj ljubavi. Bit će ružičaste, u boji lavande, narančaste i jedna potpuno bijela, iznutra i izvana, za gospodu. Već imam narudžbe za grupe turista za svibanj iduće godine, ali i za 2013. godinu - kaže Toni Ćatipović iz Dicma.

Obnovio je 40 starih Volkswagenovih buba i buggyja koje tijekom ljeta preko turističkih agencija u Dubrovniku te na Hvaru i Visu iznajmljuje turistima. Posao je počeo prije 14 godina. Kaže kako tijekom bojenja auta mora paziti na sve kategorije turista. Tako zbog Nijemaca, koji su jako ponosni na ‘svoj’ automobil, ovu zimu mora napraviti i jednu crnu Bubu kako bi na cesti mogao složiti njemačku zastavu. Kako nam kaže, homoseksualci i žene traže ružičaste, Židovi uglavnom plave... Kaže kako njegova kolekcija nema cijenu, a ne zna koliko je novca i vremena uložio u sve. 

Najviše ga uzrujava što u Hrvatskoj nema mogućnost registrirati automobile samo na četiri mjeseca, tijekom ljeta, kad ih i iznajmljuje po cijeni od 800 kuna za auto na dan. Zato ih zimi besplatno ustupi mladencima za vjenčanja. Da osposobi auto, treba mu mjesec dana, a pomažu mu sin Bruno (19) i nećak Duje (21).

Narudžbe mu stižu iz cijele Europe

Kad vidi Bubu, Toni ne može odoljeti da je ne kupi. Tako je jednom morao ‘slomiti’ djedicu od 75 godina. Svaki dan mu je zvonio na vrata dok mu djedica nije prodao svoju Bubu. Neke je platio 100, a neke 2000 eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa