Obavijesti

News

Komentari 117

'Moj dečko milijunaš me zbog dekoltea htio ugušiti nogama'

'Moj dečko milijunaš me zbog dekoltea htio ugušiti nogama'

Studentica iz Brazila pokazala je na Instagramu zastrašujuće ozljede i cijele busenove iščupane kose, koji su rezultat brutalnog ljubomornog ispada njezinog dečka, brazilskog milijunaša Ericka Bretza

VIDEO

Melissa Gentz (22) objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira u majici s bretelicama i vidi joj se dio dekoltea. Kada je vidio fotografiju, njezin dečko brazilski milijunaš Erick Bretz (25), naljutio se jer smatra da je pokazala previše i brutalno ju pretukao.

- Udarao me rukama i nogama, bacao me po stanu i iščupao mi je cijeli busen kose, a onda me borilačkim zahvatom pokušao ugušiti nogama - ispričala je Melissa, koja studira u Floridi, kao i Bretz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙼𝚎𝚕𝚒𝚜𝚜𝚊 𝙻 𝙶𝚎𝚗𝚝𝚣 (@melissalgentz) on

Nakon što je vidio spornu fotografiju, Bretz je počeo vrijeđati i derati se na Melissu, a kada ga je ona pokušala odgurnuti postao je nasilan. 

Prije napada, Bretz je popio Melissin lijek za nesanicu, četiri pive i tri četvrtine boce vina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙼𝚎𝚕𝚒𝚜𝚜𝚊 𝙻 𝙶𝚎𝚗𝚝𝚣 (@melissalgentz) on

Gentz kaže da ju je, prije nego je uspjela pobjeći u kupaonicu, udario i staklenom bocom u glavu. Tada nije stigla nazvati policiju kako je planirala jer je Bretz srušio vrata, a spasilo ju je što je portir nazvao 911 nakon što je pobjegla do predvorja zgrade.

Bretz je uhićen, a Melissa je progovorila na Instagramu.

- Opet objavljujem ovu fotografiju jer ju je moj dečko obrisao bez mog pristanka. Rekao mi da cure koje imaju dečke ne mogu objavljivati fotografije na kojima pokazuju grudi. Pozivam sve žene da prekinu nasilne veze, kao što je bila ova moja posljednja. Sve je počelo s pritužbama na moje fotografije na Instagramu, pa su ga smetali komentari ispod fotografija, a onda je počeo provjeravati i poruke koje sam dobivala na mobitel. To sve dovelo je do dana kada me primio za kosu i rekao mi da moram prihvatiti takvu realnost jer sam žena u vezi. Muškarac koji se prema tebi tako ponaša ne poštuje te niti te vidi kao ljudsko biće. Uvijek stavite sebe na prvo mjesto, prije nego bude kasno - napisala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Estou repostando essa foto porque meu ex namorado deletou ela sem eu ver. Ele disse que mulher com namorado não podia ter foto “mostrando os seios” no Instagram. Eu peço que TODAS as mulheres possam ter força e coragem para terminar relacionamentos abusivos como o meu último. Começou com reclamações das minhas fotos no Instagram, depois dos comentários nas fotos, mensagens que eu recebia no Whatsapp... até que ele me pegou pelo cabelo disse que eu precisava aceitar minha realidade porque eu era a mulher da relação. Um homem que te trata assim não te respeita e não te vê como ser humano. Ele não vai mudar. Se coloque em primeiro lugar sempre antes que seja tarde demais. 🌸💓🌷 I am reposting this picture because my ex-boyfriend deleted it without my consent. He told me that women with boyfriends could not have pictures “showing their breasts”. I am asking ALL Women to have the strength and courage to end abusive relationships like my last one was. It all started with complaints about my Instagram photos, then about comments on the photos...to text messages that I received on my phone... There came the day in which he grabbed me by my hair and told me that I had to accept my reality because I was the woman in the relationship. A man that treats you like this does not respect you or see you as a human being. He is not going to change. Always put yourself in first place... before it is too late.

A post shared by 𝙼𝚎𝚕𝚒𝚜𝚜𝚊 𝙻 𝙶𝚎𝚗𝚝𝚣 (@melissalgentz) on

Bretz je sin vlasnika jednog od najvećih lanaca supermarketa u Brazilu, a utrkuje se i u motociklističkim utrkama od svoje 15. godine. Porekao je sve optužbe i pušten je iz pritvora uz jamčevinu. Dobio je zabranu prilaska Melissi i ne smije se pojaviti na fakultetu.

Melissa i Eric su oboje iz brazilskog grada Belo Horizontea.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 117
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!