Obavijesti

Promo sadržaj

Moja Croatia - aplikacija koja sigurnost i osiguranje dovodi na novu razinu

Moja Croatia - aplikacija koja sigurnost i osiguranje dovodi na novu razinu

Nova je aplikacija zbog svoje praktičnosti posebno korisna u najtežim situacijama, kada vam je osiguranje najpotrebnije

Razvoj tehnologije značajno je povećao mjeru u kojoj se možemo osloniti na digitalne platforme kada je riječ o važnim stvarima u našem životu. Aplikacije su postale dio svakodnevice i nezaobilazan alat uspješnog funkcioniranja. Tako danas radije koristimo aplikacije poput internet-bankarstva umjesto tradicionalnih metoda upravljanja svojim računima. Vodeći brigu o zadovoljstvu klijenata te što bržem i lakšem pružanju usluga, tvrtke teže unapređenju svojih aplikacija. Jedan od sjajnih primjera kontinuiranog i učinkovitog razvijanja aplikacije kojom se olakšava korištenje usluga svakako je poboljšana aplikacija Croatia osiguranja Moja Croatia.

Kreirana prema vodećim svjetskim standardima

Za aplikaciju Moja Croatia vrijedi popularan izraz – svjetski, a naše. Stvorena na najboljim svjetskim insuretech praksama, ova jednostavnija i modernija inačica nudi niz novih pogodnosti. Jedan od mnogih trendova koje ova aplikacija prati zasigurno je održivost jer je Moja Croatia sposobna u potpunosti zamijeniti iskaznice zdravstvenih osiguranja digitalnima. Stoga pojam user friendly poprima novo značenje, što se očituje u unaprijeđenom korisničkom sučelju pomoću kojeg možete dobiti uvid u sve svoje police osiguranja. Uz to, aplikacija pruža mogućnost brzog i jednostavnog naručivanja na pregled putem police zdravstvenog osiguranja u Croatia Poliklinikama.

Prijava štete iste sekunde

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nova je aplikacija zbog svoje praktičnosti posebno korisna u najtežim situacijama, kada vam je osiguranje najpotrebnije. Moja Croatia vas prati 24 sata na dan te vam omogućava da reagirate momentalno i u svakom trenutku imate na raspolaganju usluge svoje osiguravajuće kuće. Omogućava brze i jednostavne prijave štete, kao i predaju zahtjeva za povrat troškova. Sve uz opciju praćenja statusa prijave. Ono na što korisnik također može računati je maksimalna brzina i mogućnost plaćanja računa. Uz aplikaciju Moja Croatia možete ih platiti online i bez naknade, a jednostavno možete obnoviti postojeće ili kupiti nove police osiguranja.

Dobra prilika za popuste i pogodnosti kod više od 100 partnera

Osim većeg zadovoljstva svojih korisnika, Moja Croatia nudi i priliku za razne uštede. Međutim, najbolja prilika definitivno je program vjernosti Dobra prilika, čije pogodnosti i popuste možete koristiti na više od 500 prodajnih mjesta Croatijinih stotinu partnera u cijeloj Hrvatskoj. Među brojnim su pogodnostima i popusti za gorivo na benzinskim postajama te 200 kuna popusta na uređaje u Hrvatskom Telekomu. S aplikacijom ćete pri ruci uvijek imati popis svih partnera programa Dobra prilika, a na karti možete potražiti sva prodajna mjesta. Za korištenje popusta dovoljno je odabrati onaj koji želite i pokazati kod na prodajnom mjestu partnera. Korištenjem aplikacije lakše ćete doznati i najnovije mjesečne akcije, primati poruke s novostima programa ili odigrati nagradni natječaj.

Jednostavna i brza aktivacija

Za upravljanje osiguranjem u bilo kojem trenutku potrebno je preuzeti aplikaciju Moja Croatia, koja je dostupna za besplatno instaliranje na Android i iOS uređajima. Za brzu i jednostavnu registraciju potrebno je upisati samo e-mail adresu i skenirati osobnu iskaznicu pomoću aplikacije. Ako već imate otvoren račun na portalu Moja Croatia, procedura je još jednostavnija. Za prijavu unesite iste podatke kao i za prijavu na portal Moja Croatia.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince