Obavijesti

Promo sadržaj

Momčad Jug CO u Budimpešti će braniti naslov prvaka Europe

Momčad Jug CO u Budimpešti će braniti naslov prvaka Europe
5

Osigurala je to momčad Vjekoslava Kobešćaka nakon pobjede nad Barcelonetom s 11:10 (2:0, 4:3, 2:4, 3:3) u 8. kolu skupine B LEN Lige prvaka jučer u Gružu, dva kola prije kraja natjecanja po skupinama

Obje su momčadi u utakmicu ušle s grčem radi, bilo je dosta grešaka s obje strane. Europski je prvak držao prednost sve do poluvremana na koje se otišlo s prednošću Juga 6:3.

Treća je četvrtina donijela veliki pad u igri Jugaša, što su gosti iz Barcelone iskoristili i u pet minuta iz rezultaskog minusa od tri gola prešli u vodstvo 7:6. Jugaši su se pred kraj četvrtine probudili i s dva uzastopna pogotka zaključili treći period s vodstvom 8:7.

U posljednjoj četvrtini odigrala se prava drama. Jug je poveo s dva gola razlike (9:7), ali su se Španjolci ponovo vratili u igru i 4 i pol minutze prije kraja ponovo poravnali rezultat. Ipak, golovima Garcije i Fatovića, Jug je ponovo otišao na plus dva gola, a za ponovni povratak u igru gosti više nisu imali vremena.

Pred Jugašima su do kraja još dvije utakmice, obje u gostima. Najprije kod Pro Recca 5. travnja, a u posljednjem kolu kod Egera, u utakmici koja će odlučivati s koje će se pozicije startati na Final sixu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jug CO – CNA Barceloneta 11:10 (2:0, 4:3, 2:4, 3:3)

DUBROVNIK Bazen u Gružu.
Gledatelja 700.
Suci: Boris Margeta (Slovenija) i Michalis Birakis (Grčka),
delegat: Erhan Tulga (Turska).

JUG CROATIA OSIGURANJE: Bijač (13 obrana), Macan, Fatović (1), Lončar, Joković (1), Garcia (3), Marković (2), Pavličević, Vrlić (2), Perrone (2), Benić, Obradović, Popadić. Trener: Vjekoslav Kobešćak.

CNA BARCELONETA: Lopez (4 obrane), Famera, S. Rašović (3), Munarriz (4), Larumbe, Minguell (1), Bustos, V. Rašović (1), Tahull (1), Fernandez, Mallarach, Lozina, Linares. Trener: Jesus Martin.
Igrač više: Jug CO 3/9, CNA Barceloneta 6/9


POREDAK
1. PRO Recco 24 boda, 2. Jug CO 17 bodova, 3. ZF Eger 12 bodova, 4. CNA Barceloneta 8 bodova, 5. Partizan Beograd 4 boda, 6. WASPO Hannover 3 boda.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu