Obavijesti

News

Komentari 129

Monstrum dobio devet godina: Silovao i podvodio djevojčicu

Monstrum dobio devet godina: Silovao i podvodio djevojčicu
1

Skupljala za maturalac: Nue N. (44) silovao je 13-godišnju djevojčicu i dvije godine je zlostavljao. Tjerao ju je i na prostituciju. Za seks je dobivala od 20 do 70 kuna

VIDEO

Samo se prepusti, bit će ti lakše, manje će boljeti, kazao je Nue N. svojoj 13-godišnjoj žrtvi. Nakon što se djevojčica prestala opirati, silovao ju je.

Bilo je to 27. svibnja 2011. godine u autopraonici na širem području Zagreba gdje su oboje radili. Za prisilni spolni odnos s djetetom i podvođenje monstrum (44) je u srijedu na Županijskom sudu u Zagrebu nepravomoćno osuđen na jedinstvenu kaznu od devet godina zatvora.

Bili smo u vezi. dobrovoljno je spavala sa mnom; branio se Nue N.

Kobnog dana je čekao da ostali zaposlenici praonice odu na pauzu za ručak. Nakon što je ostao nasamo s djevojčicom, prišao joj je i počeo je na silu ljubiti te dirati po spolovilu. Ona se opirala i molila ga da prestane. Nije stao. Sljedeća dva tjedna više puta ponovno ju je seksualno iskoristio u prostorijama autopraonice.

- Ubit ću te ako ikome kažeš za ovo - zaprijetio joj je čvrsto je držeći za vrat kao da će je udaviti. Nastavio ju je seksualno zlostavljati gotovo do njezine 15. godine. U ljeto 2012. godine, kad je djevojčica imala 14 godina, počeo ju je i podvoditi drugim muškarcima.

- Prema optužnici to ste učinili najmanje četiri puta, no prema iskazu djevojčice, toga je bilo i više - kazala je sutkinja Sanja Mazalin.

Tvrdite da ste u vezi, a ne znate u koju školu ide; sutkinja Sanja Mazalin

Za seks s drugim muškarcima Nue joj je davao od 20 do 70 kuna, a nesretna djevojčica poslije je priznala istražiteljima da joj je novac trebao za maturalac. Prostituirala se u više stanova u Zagrebu, u autopraonici u kojoj je radila te u automobilima. Jednom prilikom morala je spavati s trojicom mladića.

Zlostavljanje bi vjerojatno trajalo i dulje da je policija u listopadu 2013. godine nije zatekla u automobilu sa starijim muškarcem. Nakon privođenja povjerila im se kako je sve krenulo te što je dvije godine proživljavala. Muškarac se na sudu pokušao obraniti tvrdeći da je s djevojčicom bio u ljubavnoj vezi te da je ona s njim dobrovoljno spavala. Sud mu to nije povjerovao.

- Niste znali koju školu ona pohađa, čak ni koji je razred. Morali ste znati da je djevojčica maloljetna jer vam je to sama rekla - kazala je sutkinja obrazlažući presudu. 

Nue N. je već dvaput pravomoćno osuđivan zbog šverca ljudi, u Zagrebu na šest mjeseci te u Puli na godinu i devet mjeseci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 129
VIDEO

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava