Obavijesti

News

Komentari 146

Monstrum iz Krškog: 'Ja ću iz zatvora van, ti iz groba nećeš'

Monstrum iz Krškog: 'Ja ću iz zatvora van, ti iz groba nećeš'
1

Majka mladića koji je mučio poznanika i to emitirao na Facebooku, stala je u obranu sina. Pred TV kamerama izjavila je da ga je očito "netko naljutio" čim je tako nešto učinio...

VIDEO

Aleš Olovec, 20-godišnjak iz okolice Krškog koji je, zajedno s prijateljem Martinom Kovačem (29), do smrti tukao i mučio Andreja Cekuta (26) i to prenosio uživo na društvenoj mreži, još je 2013. na Facebooku dao naslutiti da mu ubiti čovjeka ne bi bio problem.

- Što je meni ubiti čovjeka...ja ću iz zatvora izaći van, ali ti iz groba nećeš pi..a ti materina.

Nije jasno na koga se prijetnja odnosila, pišu Slovenske novice, a samo nekoliko mjeseci kasnije, netko mu je opet "digao živac" pa je napisao:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nek se samo netko igra, majke mi ubit ću nekog.

Aleš Olovec na Facebooku je, inače, imao tri profila, jedan po imenu Aleš Olovec, a dalo ga se pronaći i pod Aleš Smuk i Aleš Kimberly koji je pripadao i njegovoj djevojci.

Njegove prijetnje nitko nije shvatio ozbiljno.

Andrejev brat: Kako su mu to mogli učiniti?

Brat pokojnog Andreja kaže kako ne može shvatiti zašto su mu Aleš i Martin to učinili. On je otkrio kako mu je u ponedjeljak ujutro, u trenutku napada zazvonio mobitel. Zvali su ga napadači, ali on se, ne sluteći ništa, nije javio jer se htio naspavati, piše 24ur

Smatra da su mu Aleš i Martin htjeli javiti ili da mu je brat teško ozlijeđen ili su se možda htjeli i s njim obračunati. Za svog brata Andreja kazao je kako je bio miran mladić, uvijek spreman pomoći.

Poznanica zlostavljača: Osuđujete ga, a nti ga ne poznajete!

Alešova poznanica na Facebooku je stala u njegovu obranu rekavši da se ubijeni Andrej "upucavao" njegovoj djevojci i ponižavao ga. 

- Pi..a vam materina, kako se usuđujete osuđivati ljude koje niti ne poznajete. Ja ga predobro poznajem i znam da je to napravio jer mu je zavodio curu i stalno ga ponižavao. Možete me sad mrziti, ali on nije loš čovjek i svatko od nas je nekad nešto krivo napravio i ne morate ga zbog toga osuđivati - napisala je poznanica na što su joj u komentarima odgovorili kako to ne može biti opravdanje za zločin. 

Majka šokirala izjavom

I Alešova majka stala je u obranu svoga sina šokiravši javnost. Pred televizijskim kamerama izjavila je da ga je očito "netko naljutio" čim je tako nešto učinio.

- On to ne bi napravio iz čista mira, rekla je majka.

Na pitanje je da komentira navode da je Aleš navodno zlostavljao Andreja jer je ovak ružno govorio o njoj, odgovorila je da ni ona je bi dala da netko o njenoj majci govori ružno i da bi se borila:

- Ne bih dala ma ni netko psuje majku, dodala je.

Zlostavljačima prijeti 15 godina zatvora

Napadnuti Andrej Cekut preminuo je od teških ozljeda glave u utorak u ljubljanskoj bolnici. Jedan od zlostavljača rekao je da se kaje i da je bio pijan, a drugi se branio šutnjom. 

Zbog ubojstva prijeti im do 15 godina zatvora iako veći dio slovenske javnosti, osoobito putem interneta i društvenoj mreža, traži doživotnu zatvorsku kaznu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 146
VIDEO

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna
ŠEST SADA, ŠEST KASNIJE

Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna

Plus+ Stiže šest od 12 aviona. Dva dvosjeda i četiri jednosjeda biti će u novim hangarima na Plesu. Zauvijek će poslati u mirovinu stare MiG-ove 21