Obavijesti

News

Komentari 19

Monstrum oteo, silovao i ubio nećakinju: 'Nisam to napravio!'

Monstrum oteo, silovao i ubio nećakinju: 'Nisam to napravio!'
1

Policija je upala u Arshidovu kuću i pronašla u zamrzivaču tijelo nesretne Celine. U usta joj je nagurao čarapu, a liječnici su utvrdili da je umrla zbog nedostatka kisika i gubitka velike količine krvi

VIDEO

Građevinar Mujahid Arshid (33) oteo je, silovao i ubio svoju nećakinju Celine Dookhran (20). Njeno tijelo pronađeno je u srpnju 2017. u praznoj kući u Kingstonu, u južnom Londonu.

Također, Arshid je silovao i pokušao ubiti još jednu djevojku (20), čiji identitet nije otkriven. 

Arshid, kao i njegov pomagač Vincent Tappu, pred sudom su negirali krivnju za zločine koji im se stavljaju na teret.

Bio je opsjednut djevojkama

Na suđenju je rečeno da je muškarac bio opsjednut djevojkama te je odlučio da ih nitko neće imati, ako ne mogu biti njegove. Jedne srpanjske večeri, Celine je zbog pritiska obitelji odlučila prekinuti vezu sa svojim dečkom Omarom jer je bio iz Libije, a ne Pakistana.  Sljedećeg jutra, Arshid je krenuo u akciju.

Stavio je rukavice, uzeo šoker te uz pomoć Vincenta Tappua oteo djevojke. Zavezali su ih, strpali u automobil i odveli u Arshidovu kuću na jugu Londona, koju je renovirao.

Arshid je djevojke zavezao za radijatore u kupaonici i rekao im da je vrijeme da počnu surađivati. Monstrum ih je više puta silovao zadovoljavajući svoje nebrojene seksualne fantazije. Potom je djevojke natjerao da uđu u zamrzivač. Tužitelj je rekao da je Arshid na internetu pokušao saznati koliko vremena ljudskom tijelu treba da se smrzne.

Druga djevojka ga je ipak uspjela nagovoriti da pusti van Celine. Navodno su mu djevojke obećale da neće nikome reći što im je učinio. Nije dugo trebalo da Arshid ponovno pukne i nastavi sa svojim planom. Odvukao je Celine na kat kuće. Druga djevojka je ispričala da je čula vriskove, tup udarac i zvuk selotejp vrpce, a zatim je nastao muk. 

- Malo fali da ti izrežem žile i objesim ti ovaj konop oko vrata, ubit ću i tebe - rekao je Arshid preživjeloj djevojci, uvjeravajući je da Celine spava, piše Daily Mail.

Nakon što joj je nožem izrezao vrat, prsa i trbuh, Arshid je nesretnu djevojku opet silovao.

- Kako to da još dišeš? Trebala si vidjeti Celine kad sam joj prerezao vrat, bilo je jako puno krvi - rekao je monstrum djevojci, a potom joj priznao da je "zla i pokvarena osoba".

360439783

Djevojka je uspjela obitelji i dečku postati poruku i reći da je opasnosti.

- Ubit će me. Nemojte odgovarati - napisala im je.

Arshid je na kraju odustao od ideje da i nju ubije. Našli su se s djevojčinim bratom, a muškarac mu je rekao kako su planirali zajedno pobjeći. Srećom, brat ju djevojku odmah odveo u bolnicu i tako joj spasio život. 

Policija je upala u Arshidovu kuću i pronašla u zamrzivaču tijelo nesretne Celine. U usta joj je nagurao čarapu, a liječnici su utvrdili da je djevojka umrla zbog nedostatka kisika i gubitka velike količine krvi.

Arshid je pobjegao u Kent, a policija ga je uhitila u hotelskoj sobi. Kod sebe je imao ključ lokota koji je stavio na zamrzivač. 

Suđenje se nastavlja.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa