Obavijesti

News

Komentari 19

Monstrum ubio i djevojku koja sliči na njegovu kćer?

Monstrum ubio i djevojku koja sliči na njegovu kćer?
36

Prije 22. godine policija je u jezeru kraj Salzburga pronašla mrtvu Martinu Posch (17). Fritzl je na tom jezeru imao restoran i redovito dolazio...

VIDEO

Austrijskog sotonu Josefa Fritzla policija sumnjiči da je sudjelovao u ubojstvu djevojke koja izgledom nevjerojatno liči na njegovu zatočenu kćer. Martinu Posch (17) našli su mrtvu 1986. u jezeru Mondsee u blizini Saltzburga. Pronašla su ga dvojica vozača nakon što je nestala 10 dana ranije. Fritzl je redovito dolazio na jezero Mondsee, potvrdio je njegov prijatelj Paul Hoerer, koji tvrdi da je Fritzl prvi puta na to jezero došao 1973. godine.
Policija je čak otkrila i da je Fritzl nekada bio vlasnik jednog restorana kraj jezera,  od 1973. do 1996. godine, a restoran se nalazi preko puta mjesta na kojem su tijelo 17-godišnje djevojke izvukli iz vode. Austrijska policija potvrdila je kako pokušavaju povezati Fritzla s nerazjašnjenim slučajem ubojstva M. Posch.
Istražitelji su prema stanju tijela i odjeće tada zaključili kako je djevojka vjerojatno bila seksualno zlostavljana prije smrti, a sada ih je šokirala sličnost između Martine i Elizabeth.
- Kada smo uočili taj detalj, nismo mogli vjerovati - rekao je jedan istražitelj.
Osim toga on je 60-ih godina prošlog stoljeća provalio u stan mlade žene i seksualno je zlostavljao. Zbog toga je i osuđen na nekoliko mjeseci zatvora. Dva puta ga se sumnjičilo i za palež.
Usprkos tome, posvojio je troje djece, za koju se poslije utvrdilo da su nastala u incestu njega i kćeri Elisabeth, koju je 24 godine držao zatočenom u podzemnom bunkeru ispod svoje kuće. Susjedi kažu da nisu znali za to. Poznavali su ga kao dobrog susjeda i djeda. Ipak, njegovi bivši suradnici bolje su ga znali.
- Uvijek je obavljao svoj posao, ali je uvijek bilo nešto strašno u njemu. Svi su znali da je već robijao zbog seksualnog zlostavljanja - kaže glasnogovornica Fritzlove bivše tvrtke.
Kćer Elisabeth Fritzl je držao u bunkeru 24 godine i napravio joj sedmero djece. Nekoliko je puta i ljetovao na Tajlandu. Zasad nije poznato tko se u vrijeme sotonina odmora brinuo za zatočene u podrumu, kao ni tko mu je pomogao ugraditi teška metalna vrata u podzemni bunker.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...
VREMENSKA PROGNOZA

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...

Prema norveškoj stranici yr.no, temperature će idućeg tjedna u dijelovima Hrvatske ići i ispod nule. U Zagrebu, primjerice, će idućeg utorka najniža temperatura biti 1 stupanj Celzijusov.

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda
REAKCIJA PREDSJEDNIKA

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda

Nakon odluke Ustavnog suda obraćanje javnosti najavio je vođa SDP-a Peđa Grbin, a Zoran Milanović kratko se na Facebooku oglasio znakovitom porukom
Ovako svjetski mediji pišu o Milanoviću i odluci Ustavnog suda: 'Populist proruskog stava'
DRAMA OKO IZBORA

Ovako svjetski mediji pišu o Milanoviću i odluci Ustavnog suda: 'Populist proruskog stava'

Svjetski mediji u ponedjeljak prenose odluku Ustavnog suda o zabrani kandidature Zorana Milanovića na predstojećim parlamentarnim izborima, a dio njih predsjednika predstavlja kao „populista” koji je „iznosio proruske stavove”, ali i kao jednog od najpopularnijih političara u zemlji